Prijava na prenose je odprta!

Vklju─Źite se v sidranje Kvantne mre┼że

 

Dogodka na havajskem otoku Maui predstavljata tretje, zadnje sidranje energij za mre┼żo Kvantnih generatorjev po Kostariki in Sloveniji. Ko bodo vse tri lokacije napolnjene z energijo in povezane, se bo vzpostavila  mo─Źna povezava z Gaio in civilizacijami v notranjosti Zemlje. Po tem procesu bomo lahko po vsem svetu razposlali na stotine Kvantnih generatorjev, ki bodo imeli izjemno mo─Ź sile prebujenja. Ta bo v pomo─Ź ─Źloveštvu kot navigacija skozi kaos v vse višje ravni dostopa do širšega Univerzuma, ko se bo odprlo na stotine vrat v Kvantno polje. 

Vaša energija bo podprla in okrepila ta proces!

Pridru┼żite se prenosom iz udobja va┼íega doma!

 "Vaš otok Maui je kraj, kjer se je rodil projekt Zvezdnih vrat. In zdaj sta se Prageet in Julieanne vrnila v ta kraj tako, da se zdaj lahko rodi nekaj novega."

- Alcazar

 

Kanalizirano sporo─Źilo Alcazarja & Elohimov lahko poslušate tukaj:
Povabilo Alcazarja in Elohimov
10:32
 

O gostiteljih

 

Prageet je mednarodno priznan medij angleškega porekla, ki ┼że trideset let pomaga ljudem pri duhovni rasti. Skupaj s svojim vodnikom Alcazarjem je Prageet zasnoval in zgradil Zvezdna vrata, ki pomagajo skupinam in posameznikom v procesu razumevanja in spoznavanja samega sebe - v procesu prebujenja. Vse svoje ┼żivljenje je posvetil razumevanju, kako ljudje delujemo, kako na nas vplivajo nezavedni um in ─Źustva ter kako zlahka izstopiti iz vzorcev, za katere ─Źutimo, da nas omejujejo.

Julieanne  se je pridru┼żila The Stargate Experience leta 2012, ko je odkrila globoko povezavo z Zvezdnimi vrati in vodnikom Alcazarjem, katerega tudi kanalizira. Julieanne je sprva nameravala študirati alternativno medicino, zdaj pa se posve─Źa osebnostni preobrazbi in hitremu samozdravljenju s pomo─Źjo visokovibracijskih frekvenc Zvezdnih vrat. Julieanne je pod Alcazarjevim vodstvom razvila novo obliko energijskega samozdravljenja, znano kot Esenca ┼żivljenja, ki jo zdaj pou─Źuje po vsem svetu.

David je postal profesionalni teoreti─Źni fizik in matematik, ki je delal v nekaterih vodilnih ustanovah. Preu─Źeval je temeljne teorije o sestavi vesolja. Njegove akademske raziskave so vklju─Źevale razvoj teorije superstrun (kvantne teorije subatomskih delcev in ve─Źdimenzionalnih prostorov) in naprednih konceptov na podro─Źju elektromagnetizma.

V mlajših letih je bil vedno zelo intuitiven, vendar se je prvi─Ź zavestno prebudil, ko se je pred ve─Ź kot 20 leti za─Źel u─Źiti gledanja na daljavo. Kmalu po tem se je zavestno povezal s svojimi vodniki in sr─Źno usmerjenimi nezemljani ter skoraj vsakodnevno izvajal kanaliziranje. Od tam se je za─Źel njegov proces odkrivanja in dela, ki se je kon─Źal z nekaterimi inovacijami, ki so na voljo danes, vklju─Źno z inovacijami ISEE in kvantnimi generatorji.

 

 

Pridru┼żite se nam v teh dveh prelomnih sedem dnevnih prenosih.

Prenosa delujeta sinergi─Źno, zato smo vam omogo─Źili dostop do obeh.

 

David, izumitelj kvantnih generatorjev, se nam bo pridru┼żil na daljavo v ve─Ź serijah. Na drugem tedenskem dogodku se nam bo pridru┼żila tudi Viviane Chauvet, izjemna Arkturijanka, ki se je zavestno utelesila v fizi─Źno telo, da bi pomagala pri prebujanju ─Źloveštva.
Re─Źeno je bilo, da bosta ta dva dogodka ponovno dvignila delo z Zvezdnimi vrati na raven, ki je še nismo do┼żiveli!

 

Izberite vaš prispevek - vsak od njih vam bo omogo─Źil dostop do prenosov OBEH dogodkov,  Maui 1 in 2.

Prispevek s popustom

$55

Enkratno pla─Źilo vklju─Źuje prenose obeh 7-dnevnih dogodkov!

Video & Avdio ponovitve s trajnim dostopom

Prijavite se zdaj!

Redni prispevek

$77

Enkratno pla─Źilo vklju─Źuje prenose obeh 7-dnevnih dogodkov!

Video & Avdio ponovitve s trajnim dostopom

Prijavite se zdaj!

Podprite Zvezdna vrata

$111

Enkratno pla─Źilo vklju─Źuje prenose obeh 7-dnevnih dogodkov!

Video & Avdio ponovitve s trajnim dostopom

Prijavite se zdaj!

Za vse, ki imate trenutno finan─Źne te┼żave

Zavedamo se, da globalna situacija ustvarja finan─Źno neravnovesje, zaradi katere mnogi te┼żko prispevajo za ta program.

Znesek v višini 33 USD (na desni), ki ga lahko poravnate v 3 mese─Źnih obrokih po $11, je na voljo za tiste, ki resni─Źno potrebujejo popust. Pišite nam [email protected], ─Źe bi ┼żeleli še dodaten popust, saj ┼żelimo to serijo omogo─Źiti vsem. 

Koncesijski prispevek

$33

Tri mese─Źna pla─Źila po $11. Pla─Źilo vsebuje prenose obeh 7-dnevnih dogodkov!

Video & Avdio ponovitve s trajnim dostopom

Register Now!

Izza prostora onkraj tan─Źice vam je na voljo toliko podpore, ─Źe jo prosite in ste odprti, da jo sprejmete. ─îloveštvo kot celota si ┼żeli lepšega, mirnejšega in bolj ljube─Źega na─Źina ┼żivljenja in mi se na to odzivamo.

 

- Alcazar