Prijava na prenose je odprta!

Vključite se v sidranje Kvantne mreže

 

Dogodka na havajskem otoku Maui predstavljata tretje, zadnje sidranje energij za mrežo Kvantnih generatorjev po Kostariki in Sloveniji. Ko bodo vse tri lokacije napolnjene z energijo in povezane, se bo vzpostavila  močna povezava z Gaio in civilizacijami v notranjosti Zemlje. Po tem procesu bomo lahko po vsem svetu razposlali na stotine Kvantnih generatorjev, ki bodo imeli izjemno moč sile prebujenja. Ta bo v pomoč človeštvu kot navigacija skozi kaos v vse višje ravni dostopa do širšega Univerzuma, ko se bo odprlo na stotine vrat v Kvantno polje. 

Vaša energija bo podprla in okrepila ta proces!

Pridružite se prenosom iz udobja vašega doma!

 "Vaš otok Maui je kraj, kjer se je rodil projekt Zvezdnih vrat. In zdaj sta se Prageet in Julieanne vrnila v ta kraj tako, da se zdaj lahko rodi nekaj novega."

- Alcazar

 

Kanalizirano sporočilo Alcazarja & Elohimov lahko poslušate tukaj:
Povabilo Alcazarja in Elohimov
10:32
 

O gostiteljih

 

Prageet je mednarodno priznan medij angleškega porekla, ki že trideset let pomaga ljudem pri duhovni rasti. Skupaj s svojim vodnikom Alcazarjem je Prageet zasnoval in zgradil Zvezdna vrata, ki pomagajo skupinam in posameznikom v procesu razumevanja in spoznavanja samega sebe - v procesu prebujenja. Vse svoje življenje je posvetil razumevanju, kako ljudje delujemo, kako na nas vplivajo nezavedni um in čustva ter kako zlahka izstopiti iz vzorcev, za katere čutimo, da nas omejujejo.

Julieanne  se je pridružila The Stargate Experience leta 2012, ko je odkrila globoko povezavo z Zvezdnimi vrati in vodnikom Alcazarjem, katerega tudi kanalizira. Julieanne je sprva nameravala študirati alternativno medicino, zdaj pa se posveča osebnostni preobrazbi in hitremu samozdravljenju s pomočjo visokovibracijskih frekvenc Zvezdnih vrat. Julieanne je pod Alcazarjevim vodstvom razvila novo obliko energijskega samozdravljenja, znano kot Esenca življenja, ki jo zdaj poučuje po vsem svetu.

David je postal profesionalni teoretični fizik in matematik, ki je delal v nekaterih vodilnih ustanovah. Preučeval je temeljne teorije o sestavi vesolja. Njegove akademske raziskave so vključevale razvoj teorije superstrun (kvantne teorije subatomskih delcev in večdimenzionalnih prostorov) in naprednih konceptov na področju elektromagnetizma.

V mlajših letih je bil vedno zelo intuitiven, vendar se je prvič zavestno prebudil, ko se je pred več kot 20 leti začel učiti gledanja na daljavo. Kmalu po tem se je zavestno povezal s svojimi vodniki in srčno usmerjenimi nezemljani ter skoraj vsakodnevno izvajal kanaliziranje. Od tam se je začel njegov proces odkrivanja in dela, ki se je končal z nekaterimi inovacijami, ki so na voljo danes, vključno z inovacijami ISEE in kvantnimi generatorji.

 

 

Pridružite se nam v teh dveh prelomnih sedem dnevnih prenosih.

Prenosa delujeta sinergično, zato smo vam omogočili dostop do obeh.

 

David, izumitelj kvantnih generatorjev, se nam bo pridružil na daljavo v več serijah. Na drugem tedenskem dogodku se nam bo pridružila tudi Viviane Chauvet, izjemna Arkturijanka, ki se je zavestno utelesila v fizično telo, da bi pomagala pri prebujanju človeštva.
Rečeno je bilo, da bosta ta dva dogodka ponovno dvignila delo z Zvezdnimi vrati na raven, ki je še nismo doživeli!

 

Izberite vaš prispevek - vsak od njih vam bo omogočil dostop do prenosov OBEH dogodkov,  Maui 1 in 2.

Prispevek s popustom

$55

Enkratno plačilo vključuje prenose obeh 7-dnevnih dogodkov!

Video & Avdio ponovitve s trajnim dostopom

Prijavite se zdaj!

Redni prispevek

$77

Enkratno plačilo vključuje prenose obeh 7-dnevnih dogodkov!

Video & Avdio ponovitve s trajnim dostopom

Prijavite se zdaj!

Podprite Zvezdna vrata

$111

Enkratno plačilo vključuje prenose obeh 7-dnevnih dogodkov!

Video & Avdio ponovitve s trajnim dostopom

Prijavite se zdaj!

Za vse, ki imate trenutno finančne težave

Zavedamo se, da globalna situacija ustvarja finančno neravnovesje, zaradi katere mnogi težko prispevajo za ta program.

Znesek v višini 33 USD (na desni), ki ga lahko poravnate v 3 mesečnih obrokih po $11, je na voljo za tiste, ki resnično potrebujejo popust. Pišite nam [email protected], če bi želeli še dodaten popust, saj želimo to serijo omogočiti vsem. 

Koncesijski prispevek

$33

Tri mesečna plačila po $11. Plačilo vsebuje prenose obeh 7-dnevnih dogodkov!

Video & Avdio ponovitve s trajnim dostopom

Register Now!

Izza prostora onkraj tančice vam je na voljo toliko podpore, če jo prosite in ste odprti, da jo sprejmete. Človeštvo kot celota si želi lepšega, mirnejšega in bolj ljubečega načina življenja in mi se na to odzivamo.

 

- Alcazar