Premik iz ločenosti

v svet onkraj tančice

Potopite se v to prihajajočo serijo meditacij!

Moving Out Of Separation
Into The Beyond

Dive Into This Upcoming Meditation Series!

Zakaj Prebujanje v Enost?


Skozi človeško zgodovino smo živeli od vojne do vojne, od tragedije do tragedije - dobro proti zlu, svetloba proti temi - in cikel je bil neprekinjen. Zdaj je človeštvo na novi poti.

Prebujamo svojo zavest in pri tem spoznavamo, da se moramo premakniti iz dvojnosti - konflikta, nasprotja - v Enost.

To je stanje višje zavesti, nove, globlje izkušnje ljubezni in obilja na vseh ravneh za celotno človeštvo, kar bo privedlo do planeta v razcvetu, zdravega ekosistema in nadzavestnega obstoja.

Kaj je Prebujanje v Enost?Ta serija meditacij je neposredno vodstvo Stvarnika prek vodnika Zvezdnih vrat Alcazarja ter Prageeta in Julieanne, ki nam prenašata kanalizirana sporočila.

Te meditacije in globoka modrost, ki jih spremlja, vas brez težav popeljejo v višje vibracijske izkušnje. Izkušnje, ki prinašajo globoko razumevanje in spomin na življenje v višjih dimenzijah.

Skozi vso zgodovino smo bili v tej 3D dualnosti - zdaj se vračamo v Enost. Te meditacije vas nežno povzdignejo v to višjo realnost.

Preberite kanalizirano sporočilo Alcazarja o seriji Prebujanje v Enost

To bo lahkoten proces preobrazbe...Alcazar, vodnik Zvezdnih vrat, bo razložil, kako in zakaj je v teh nemirnih in spremenljivih časih prebujanje v Enost tako zelo pomembno.

Vodil nas bo h globokemu razumevanju, ki ga bo nadgradil z meditacijami, katerih energije nas bodo subtilno spodbudile k spremembam, ki jih vsak od nas potrebuje.

Ni treba, da so te spremembe težke, le naš namen in podpora, ki jo prejmemo, nam bosta pomagala, da se približamo Enosti.

V tej seriji doživite pospešeno naraščanje energij in razumevanja.

 

Dvignite se v višja stanja zavesti, zazrite Enost in se čudite zagonu, ki ga ČUTITE, ko vas razumevanje in energije vodijo k vaši osebni preobrazbi.

Pridružite se nam v živo s simultanim slovenskim prevodom ali s posnetki

 

Vsak prenos v živo se začne ob 19:00

Srečevali se bomo v torkih, sredah in četrtkih.

 

3 dni vsak teden v živo kanalizirana sporočila in energijske izkušnje z Zvezdnimi vrati

To bo 7-tedenska serija z enotedenskim vmesnim premorom

 

Od 3. januarja do 15. februarja 

Teden premora

Od 27. februarja do 15. marca 

Prebujanje v Enost 

 

Prijave so zaključene

Še bodo priložnosti, da se pridružite tej izkušnji... 

Alkazar nas je prosil, da zapremo registracije, da lahko ustvarimo zaprto skupino, ki bo šla skozi ta proces skupaj. 

Prosimo, da vpišeš svoje ime in email, če želiš biti na čakalni listi za drugi krog serije "Prebujanje v enost". Veselimo se, da jo doživimo skupaj!

Bodi obveščen/a o tem, kdaj bo serija ponovno na voljo! 

Oglejte si, kaj so ljudje s celega sveta podelili z nami o Izkušnjah z Zvezdnimi vrati...

Video Poster Image

"Vabimo vas, da postanete odposlanec sprememb. Vabimo vas, da si sami izboljšate življenje in s tem podprete napredek človeštva. To ste zmožni. Če želite, lahko to storite vsi. Pridružite se nam in pokazali vam bomo, kako."

 

- Alcazar

Pridružite se celotni seriji!

"We invite you to be an emissary of change. We invite you to uplift your own lives. And in doing so, supporting the upliftment of humanity. You can do this. You can all do this, if you wish. Join us, we will show you how."

 

- Alcazar

Join The Full Series!