Alcazar & Kryon

Druženje - darilo sebi

Spletni prenos v živo na Božični dan!

 Sporočila na Božični dan

Alcazarja in Kryona!

 

V živo je bilo predvajano 25. decembra 2020

 

 

Srčne praznike!

 Povežite se z nami v kvantnem polju!

O izvajalcih

 

Lee Carroll & Monika Muranyi

Lee je po vsem svetu priznan izvorni kanal za Kryona. Tekom let je sedemkrat dobil častno povabilo Združenih narodov, da v palači OZN v New Yorku kanalizira Kryona. Kryonovi seminarje izvajaja širom ZDA in v Kanadi, v zahodni Evropi, Izraelu, Rusiji, Bolgariji, na Poljskem, v Baltskih državah in v večini držav Južne Amerike. V letih 2015 in 2016 je prestižna revija WATKINS "Mind, Body, Spirit" iz Združenega Kraljestva Leeja Carrolla uvrstila med »100 najbolj vplivnih živečih ljudi na področju duhovnosti«.

Več informacij in brezplačnih kanaliziranih sporočil Kryona najdete na spletni strani Leeja Carrolla!

Monika Muranyi že več let podpira delo Kryona, pogosto pa sodeluje z Leejem na odru na Kryon dogodkih po vsem svetu. Monika izredno zavzeto raziskuje in arhivira gradivo Kryona. Njena strast je botrovala izdaji številnih priljudnih knjig z raznimi temami in sporočili  Kryona.

Več o knjigah in kartah Monike najdete na njeni spletni strani!

Prageet & Julieanne, The Stargate Experience

Prageet Harris je angleškega porekla, je mednarodno priznan kanal, ki že trideset let ljudem pomaga pri njihovi duhovni rasti. S svojim vodnikom Alcazarjem je Prageet oblikoval in zgradil strukturo Zveznih vrat Stargate, ki skupinam in posameznikom pomaga pri procesu razumevanja in spoznavanja sebe, pri procesu prebujenja. Vse svoje življenje je usmeril v razumevanje, kako delujemo kot človeška bitja, kako na nas vpliva nezavedni um in čustva ter kako se lahko premaknemo iz vzorcev, ki nas ovirajo. Več o Prageetu najdete tukaj.

Julieanne Julieanne Conard je pri delu z Zvezdnimi vrati Stargate začela sodelovati  leta 2012, saj je odkrila globoko povezavo z Zvezdnimi vrati in vodnikom Alcazarjem, ki ga tudi kanalizira. Prvotno je nameravala študirati alternativno medicino, zdaj pa je njeno delovanje popolnoma predano osebni preobrazbi človeka in pospešenemu procesu samozdravljenja  s pomočjo visokih vibracijskih frekvenc Stargate. Vodnik Alcazar jo je usmeril v razvoj nove oblike energijskega samozdravljenja, poimenovanega Esenca življenja, kar Julieanne zdaj poučuje po vsem svetu. Več o Julieanne najdete tukaj.


 

O Zvezdnih vratih

 

Čas je, da se prebudite.
Čas je, da se spomnite, kdo ste. Čas je, da se osvobodite.

Zvezdna vrata Stargate so med-dimenzionalni prehod, sveta geometrijska struktura, ki žarči močno zavestno energijo. Ta energija lahko v nekaj trenutkih udeležence premakne v globoko meditativno stanje.

Lepota Zvezdnih vrat je v tem, da ustvarijo zelo močno, a obenem zelo nežno energijsko polje, več nivojev energije, ki se uglasijo z vami individualno. Ta uglašenost, ta vibracija vas podpre v procesu raztapljanja in opuščanja starih omejitev, ki vam ne služijo več. Pomaga vam pri vzpostavljanju povezave z vašo tako imenovano super-zavestjo. To je vaš pravi jaz, ta briljantnost, ki jo imate skrito v sebi.

Noben napor ni potreben, le sprostite se v dobronamerne, podporne energije. Tako se lahko povežete z mnogimi vodniki in mnogimi dimenzijskimi realnostmi, ki vas podprejo in vam odstrejo pogled na vseobsegajočo realnost onkraj vsega, kar ste doživeli doslej.

Oglejte si video

Pridružite se temu posebnemu spletnemu prazničnemu prenosu!