Alcazar & Kryon

Dru┼żenje - darilo sebi

Spletni prenos v ┼żivo na Bo┼żi─Źni dan!

 Sporo─Źila na Bo┼żi─Źni dan

Alcazarja in Kryona!

 

V ┼żivo je bilo predvajano 25. decembra 2020

 

 

Sr─Źne praznike!

 Pove┼żite se z nami v kvantnem polju!

O izvajalcih

 

Lee Carroll & Monika Muranyi

Lee je po vsem svetu priznan izvorni kanal za Kryona. Tekom let je sedemkrat dobil ─Źastno povabilo Zdru┼żenih narodov, da v pala─Źi OZN v New Yorku kanalizira Kryona. Kryonovi seminarje izvajaja širom ZDA in v Kanadi, v zahodni Evropi, Izraelu, Rusiji, Bolgariji, na Poljskem, v Baltskih dr┼żavah in v ve─Źini dr┼żav Ju┼żne Amerike. V letih 2015 in 2016 je presti┼żna revija WATKINS "Mind, Body, Spirit" iz Zdru┼żenega Kraljestva Leeja Carrolla uvrstila med »100 najbolj vplivnih ┼żive─Źih ljudi na podro─Źju duhovnosti«.

Ve─Ź informacij in brezpla─Źnih kanaliziranih sporo─Źil Kryona najdete na spletni strani Leeja Carrolla!

Monika Muranyi ┼że ve─Ź let podpira delo Kryona, pogosto pa sodeluje z Leejem na odru na Kryon dogodkih po vsem svetu. Monika izredno zavzeto raziskuje in arhivira gradivo Kryona. Njena strast je botrovala izdaji številnih priljudnih knjig z raznimi temami in sporo─Źili  Kryona.

Ve─Ź o knjigah in kartah Monike najdete na njeni spletni strani!

Prageet & Julieanne, The Stargate Experience

Prageet Harris je angleškega porekla, je mednarodno priznan kanal, ki ┼że trideset let ljudem pomaga pri njihovi duhovni rasti. S svojim vodnikom Alcazarjem je Prageet oblikoval in zgradil strukturo Zveznih vrat Stargate, ki skupinam in posameznikom pomaga pri procesu razumevanja in spoznavanja sebe, pri procesu prebujenja. Vse svoje ┼żivljenje je usmeril v razumevanje, kako delujemo kot ─Źloveška bitja, kako na nas vpliva nezavedni um in ─Źustva ter kako se lahko premaknemo iz vzorcev, ki nas ovirajo. Ve─Ź o Prageetu najdete tukaj.

Julieanne Julieanne Conard je pri delu z Zvezdnimi vrati Stargate za─Źela sodelovati  leta 2012, saj je odkrila globoko povezavo z Zvezdnimi vrati in vodnikom Alcazarjem, ki ga tudi kanalizira. Prvotno je nameravala študirati alternativno medicino, zdaj pa je njeno delovanje popolnoma predano osebni preobrazbi ─Źloveka in pospešenemu procesu samozdravljenja  s pomo─Źjo visokih vibracijskih frekvenc Stargate. Vodnik Alcazar jo je usmeril v razvoj nove oblike energijskega samozdravljenja, poimenovanega Esenca ┼żivljenja, kar Julieanne zdaj pou─Źuje po vsem svetu. Ve─Ź o Julieanne najdete tukaj.


 

O Zvezdnih vratih

 

─îas je, da se prebudite.
─îas je, da se spomnite, kdo ste. ─îas je, da se osvobodite.

Zvezdna vrata Stargate so med-dimenzionalni prehod, sveta geometrijska struktura, ki ┼żar─Źi mo─Źno zavestno energijo. Ta energija lahko v nekaj trenutkih udele┼żence premakne v globoko meditativno stanje.

Lepota Zvezdnih vrat je v tem, da ustvarijo zelo mo─Źno, a obenem zelo ne┼żno energijsko polje, ve─Ź nivojev energije, ki se uglasijo z vami individualno. Ta uglašenost, ta vibracija vas podpre v procesu raztapljanja in opuš─Źanja starih omejitev, ki vam ne slu┼żijo ve─Ź. Pomaga vam pri vzpostavljanju povezave z vašo tako imenovano super-zavestjo. To je vaš pravi jaz, ta briljantnost, ki jo imate skrito v sebi.

Noben napor ni potreben, le sprostite se v dobronamerne, podporne energije. Tako se lahko pove┼żete z mnogimi vodniki in mnogimi dimenzijskimi realnostmi, ki vas podprejo in vam odstrejo pogled na vseobsegajo─Źo realnost onkraj vsega, kar ste do┼żiveli doslej.

Oglejte si video

Pridru┼żite se temu posebnemu spletnemu prazni─Źnemu prenosu!