Video intervju s Prageet Harrisom in Julieanne Conard,

The Stargate Experience, Bled 2014

Intervju je vodila Branka Božič. 

Pričevanja udeležencev po svetovnem dogodku "Koda za novo Človeštvo" aprila 2019, v Portorožu

"Začelo se je dogajati že takoj prvi dan. Moje telo se  globoko sprostilo, kot še nikoli. Menila sem, da sem veliko stvari že uredila pri sebi, pa ni bilo tako. Čutila sem, da se nekaj dogaja z desno stranjo mojega telesa. Iz dneva v dan, se je situacija poglabljala s solzami, videnji barv, vodnikov, čutenju izjemno ljubeče energije. Tretji dan se je v meni razvezal globok spomin na moj odnos z očetom ( ki je že na drugi strani ). Nikoli nisem čutila podpore ali topline z njegove strani. Tokrat, pa se je nekaj odlepilo iz moje desne roke in energija očeta na drugi strani me je objela. Jokala sem kot dež. Objela me je ena sama ljubezen. Nato sem jasno videla in čutila vse vodnike, ki jih je omenjal Pregeet. Zdaj vem, kdo sem. Neizmerno sem hvaležna za tako globoko in neskončno izkušnjo zavesti.   Nimam besed, s katerimi lahko opišem to novo prebujeno energijo v meni. Iz dneva v dan se počutim vedno bolje, polna sem idej in zamisli.   Hvala vsem vam, hvala ALCAZARJU in vsem s katerimi smo povezani v objemu Novega človeštva. Vsekakor še pridem, ker je izkušnja v meditacijah izjemna."

Gordana Kolarič

"Draga Sandra.....ta dogodek je bil praznina, ki je bila šok za moje življenje.....nekaj dni sem živela v niču....kar nič ni bilo, ne čustev, ne zmede v glavi, ker nisem odnehala v svoji nameri......se danes že lahko s hvaležnim srcem zahvaljujem za nove uvide....ja thank you bring me more. Hvala vsem, ki ste sodelovali v ustvarjanju tega dogodka in še nekaj, vedno sem vedela, da obstajajo boljši odnosi v svetu.....ta dogodek je zelo blizu tistega, kar sem sanjala.....blizu raja in živeti ljubezen ......ter biti z ljudmi s katerimi lahko si ljubezen in to deliš.....bilo je toliko sprejetosti in nekih uvidov, da se poznamo....toliko se je dogajalo, kot bi vsi pili in črpali iz ljubezenskega vira.....srečna in hvaležna. Hvala tebi Sandra za vse."

Mojca Kalan

"Z možem sva si ogledala oddajo Klepet ob kavi, povsem naključno. Nič ni naključje. In ob poslušanju sem takoj dobila vedenje, da moram tja. In sem šla. Vsi dnevi so bili posebni, meditacije močne in v meni se je nekaj spremenilo. Kot da bi odskočila s tal v neko vibracijo, kjer me obdaja sreča, radost in objela bi cel svet. Pred dnevi sem prvič občutila v sebi kar naenkrat, ko sem sama s seboj pila kavo, radost, ki sem jo poimenovala Radost, ker sem tukaj. In samo spomin na to, me ponovno prevzame ta isti občutek. Nič ni pomembno, samo si. Vendar drugačna. Energije v meditacijah z Zvezdnimi vrati so zelo močne, takih do sedaj še nisem čutila. Prvič se počutim, da je zame poskrbljeno in da ni nobene potrebe po skrbeh za karkoli. Le samo bodi in se prepusti – Nothing to do. Hvalažna sem vsem, ki ste za dogodek in zame skrbeli, da sem tam in se počutim odlično. Objem"

Elizabeta Šavron

Pričevanja udeležencev po delavnici z Zvezdnimi vrati, Bled 2014

Kratek povzetek pričevanj

"Zelo sem vesel, da sem si dal to priložnost in poskusil nekaj takšnega. To so stvari, ki jih človek ne more kupiti, lahko jih le izkusi. Vov, sprememba, sprememba, radikalna." Gregor

Prvi del pričevanj

"Še zdaj se mi dogajajo tresljaji visokih vibracij. Izredno sem se uspela povezati s svojimi vodniki, kar mi prej nikdar ni uspelo. Začutila sem izredno moč v sebi, ljubezen do sebe. Lahko rečem, da sem nov človek...". Sandra
"Že prvi dan me je izkušna popolnoma osupnila. Nisem bila priptavljena na to, kako močno lahko začutiš energijo, če se samo sprostiš in dovoliš in potem se je vse samo še stopnjevali...". Mojca

Drugi del pričevanj

Vabimo vas, da si v drugem delu pogledate še nekaj zanimivih izkušenj, ki so jih podelili udeleženci po delavnici in prav tako, kaj sta Prageet in Julieanne povedala o njunu prvi izkušnji v Sloveniji.
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.