Izkušnja v praznini čistega potenciala

Onkraj vsega, kar je … Odkrijte svoj JAZ onkraj vaše človeškosti

 

Začnite s popotovanjem!

NISTE TUKAJ!

Ste v praznini...

"Realnost je zgolj iluzija, ki pa je zelo prepričljivaAlbert Einstein

Kdo torej ste?

 

 

Ste • neomejeno • bitje

  • Znanost razume iluzorno naravo naše realnosti. Ponuditi vam želimo duhovno izkušnjo praznine, iz katere se rojeva vse stvarstvo.
  • Lahko pa se naučite ustvarjati novo realnost iz praznine, ko se ponovno povežete z vsem vašim vedenjem preden ste postali človeško bitje.
Naše skupno popotovanje v praznino

Na tem popotovanju boste...

Poleteli onkraj tančice

Presežite svojo človeškost

Praznina je polje zavesti. Vsaka celica vašega telesa je zavestna. Vsaka organela v celici je zavestna. Vaša DNK je zavestna. Kdo torej ste?

Izkusite povzdignjeno zavest

Zvezdna vrata Stargate so portal za mnoge realnosti in končno portal za nič-nost praznine, Duha, čiste zavesti, čistega potenciala, čiste ustvarjalnosti. Namen te serije je spoznati svojo zmožnost ustvarjanja in da jo lahko začnete uporabljati.

Skupaj potujemo dlje in hitreje

Zajadrajte val, ki nas vodi v višje zavedanje, ko nas je na stotine, ki z Zvezdnimi vrati Stargate meditiramo skupaj v kvantnem polju, kar nas opolnomoči za prehod v prostor onkraj vsega, prehod do praga praznine.  

Zdrsnite v mrežo tišine

Ko se bomo začeli povezovati z nič-nostjo praznine, se bomo potopili v tišino, to pa bo vsakemu od nas pomagalo zdrsniti v izkušnjo praznine. Ti trenutki tišine, mirovanja, vodijo v globoko poravnavo in obnovo telesa.

Sprejmite paradoks:  Ste sami svoji, obenem pa eno

Alcazar je dejal: »Ste le val v kvantnem polju.« Zavest ustvarja iluzijo individualnosti, da lahko izkusimo, kako je biti človeško bitje v projicirani realnosti fizičnega sveta.

Okrepite svoj podporni sistem

V iluziji dimenzij je veliko bitij, ki postanejo vodniki za našo človeško izkušnjo. Delujejo iz višje vibracije in tako lahko jasno vidijo, kako nas napačno razumevanje kot človeška bitja vodi v omejitve v naši človeški izkušnji. Tu so, da nas vodijo…

Ponastavitev in obnova

Ko se vaša zavest raztopi v praznino, Zvezdna vrata Stargate dvignejo frekvenco v vsaki celici telesa, kar vam omogoči delovanje na višji ravni, pomlajevanje, intuicijo, vzpostavi se krepkejši energijski pretok.

Kako bo potekala ta serija

Vaš Duh

je univerzalna zavest, ki se nenehno razvija 

 

Iz življenja v življenje, globoko v vaši višje dimenzionalni DNK je izjemna modrost in izkušnje iz vaše večne preteklosti. Vaša človeškost lahko vstopi v to polje informacij.

Vaša DNK

je prepletena z Duhom in vas sidra v ta obstoj

 

Ko se odprete za jasna sporočila Duha, se vaše telo, um in energija poravnata z vašim višjim namenom in potencialom. Izkušnja v praznini bo okrepila to poravnavo.  

'Izkušnja v praznini čistega potenciala' je raziskovanje vaše zavesti 

 
Namen te serije je, da vas tako rekoč prime za roko
in vas popelje proti izkušnji vaše ustvarjalnosti
proti vaši sposobnosti, da ste VODNIK SAMI SEBI.
 

V programu Postajamo super-zavestni smo vam predstavili kvantno polje. Pomagali smo vam, da ste s svojim zavedanjem vstopili v to polje, onkraj telesa, onkraj fizičnega. V teh izkušnjah ste se povezali z različnimi vodniki, s svojim bodočim jazom, a na nek način je bilo to še vedno del dualnosti. Kvantno polje je dosti več. Bili ste tako rekoč na pragu kvantnega polja.

S programom Izkušnja v praznini se bomo potopili globlje v tisto, kar je onkraj. Vaša realnost ni, kar se vam zdi, to smo rekli že velikokrat, vaši znanstveniki pa nam lahko razložijo različne aspekte te iluzije. Vaša preteklost obstaja v vašem spominu in vsakič, ko se spomnite svoje preteklosti, situacij iz svoje preteklosti, se za malenkost spremenite. Znanost je prišla do tega spoznanja. 

Želimo vas pripeljati do spoznanja, da na nek način vaša preteklost ne obstaja, obstaja le zdaj. S tem se ne zanika vse, kar se je zgodilo. Namen je, da nekaj pridobimo iz vseh aspektov preteklosti. In ko črpate iz globljega razumevanja tistega, kar se nam zdi, da je minilo, lahko s svojo energijo, svojo jasnostjo in svojimi čustvenimi energijami začnete kreirati bolj zaželeno izkušnjo tega, čemur pravite prihodnost, mi pa bi temu rekli izkušnja zdaj.

Vaš trenutek zdaj lahko postaja vse lepši. Vaš trenutek zdaj je lahko izkušnja obilja na vseh ravneh. Zato vas vabimo v praznino. Vabimo vas v globine in višave vaše zavesti. Čas je, da resnično odkrijete svoj potencial. Čas je, da odkrijete, kdo ste.

- Alcazar, Vodnik Zvezdnih vrat

Popotovanje se začenja na novo!

Pred vami je 3-mesečna energijska izkušnja

3 dni na teden > 3 tedne na mesec > 3 mesece (v vašem ritmu)

 

Pridružite se obstoječim udeležencem programa "Izkušnja v praznini čistega potenciala" in doživite izkušnjo te napredne serije in še globljo povezavo s skupnostjo Zvezdnih vrat. 

 

1. Stargate Energy Transmissions

These transmissions are the basis of the Stargate work.  They elevate your personal energy field.  They assist you attuning to higher levels of your own consciousness, and support you in knowing that place within yourself.

 

2. Alcazar, The Stargate Guide

Alcazar is a spokesperson for a group of Universal Masters. Using the Stargate they enable participants to feel the presence of numerous guides from many realms, all of whom are aligned to support humanity in both personal and planetary ascension. 

 

3. Enter The Void

With Alcazar's guidance, and with the enhanced energy field already created by the Stargate Community, you will be supported in journeying to the threshold - that place from which we can individually enter the void - and to plunge into that field of pure potential!

 

4. Fly High, Daily!

Receive all replays from the original series - every livestream has timestamps, topics and descriptions. Explore at your own pace and experience a multi-faceted awareness of who you truly are.

 

5. Experience Again and Again

Alcazar has strongly suggested that we repeat each experience at least once in order to reach your maximum potential.  In this way, you are taking full responsibility for your own evolution.

IZKUŠNJA V PRAZNINI

Your Journey Begins Now!  

Izberite vaš prispevek

one-time payment of

one-time payment of

$33

Cena s popustom

SEM ZRAVEN!

Izkušnja v praznini

one-time payment of

$55

Redna cena

GREMO!

Izkušnja v praznini

one-time payment of

$111

Podprite Zvezdna vrata

V TEM SMO SKUPAJ!

Naš namen je, da modrost podelimo s svetom.

To izkušnjo želimo omogočiti vsem, zato za ta program lahko prispevate toliko, kot želite. Ne glede na vaš prispevek boste vsi prejeli isti program.

Vaš prispevek je opolnomočenje za ekipo Stargate, da lahko raste in se razvija, te izkušnje omogoči še večjemu številu ljudi na več platformah v več jezikih!  

Slovenski prevodi

Prevodi bodo dostopni v najkrajšem možnem času po angleškem prenosu v živo. Bodite pozorni na obvestilo po e-pošti. Če želite imeti dostop tudi do angleške verzije programa pišite na: [email protected]

Za vse, ki imate trenutno finančne težave

Zavedamo se, da globalna situacija ustvarja finančno neravnovesje, zaradi katere mnogi težko prispevajo za ta program.

Znesek v višini 11 USD (na desni) je na voljo za tiste, ki resnično potrebujejo popust. Pišite nam [email protected]com, če bi želeli še dodaten popust, saj želimo to serijo omogočiti vsem. 

Popeljemo vas lahko do vrat, do praga, prehoda, potem pa greste naprej. Vstopiti morate v to praznino. A to ni nekaj, kar narediš z umom. To je nekaj, kar se zgodi, kar se lahko zgodi, ko ste v sproščenem, meditativnem stanju. Serija "Izkušnja v praznini čistega potenciala" bo sklop meditacij. To bo še ena od priložnosti, da še globje spoznate sebe. Veselimo se potencialov vseh vas, ko bomo skupaj povezani v tem programu.

Zdaj ste na pragu

Potujte z nami!

Izkušnja čistega potenciala