Izkušnja v praznini čistega potenciala

Onkraj vsega, kar je … Odkrijte svoj JAZ onkraj vaše človeškost. 

Pridružite se najbolj napredni Stargate seriji doslej!

 

Potujmo skupaj v praznino
Alkazarjeva modrost je vodila skupnost Zvezdnih vrat skozi 27 serij (3 dni na teden, 3 tedne, 3 mesece) s kanaliziranimi meditacijami ter komentarji in vprašanji udeležencev, kar je ustvarilo močne premike v razumevanju, kako zavestno ustvarjati novo realnost iz praznine, ko se ponovno povežete z vsem vašim vedenjem onkraj tančice.

NISTE TUKAJ!

Ste v praznini...

"Realnost je zgolj iluzija, ki pa je zelo prepričljivaAlbert Einstein

Kdo torej ste?

 

 

Ste • neomejeno • bitje

  • Znanost razume iluzorno naravo naše realnosti. Ponuditi vam želimo duhovno izkušnjo praznine, iz katere se rojeva vse stvarstvo.
  • Lahko pa se naučite ustvarjati novo realnost iz praznine, ko se ponovno povežete z vsem vašim vedenjem preden ste postali človeško bitje.
Naše skupno popotovanje v praznino

Na tem popotovanju boste...

poleteli onkraj tančice

Presežite svojo človeškost

Praznina je polje zavesti. Vsaka celica vašega telesa je zavestna. Vsaka organela v celici je zavestna. Vaša DNK je zavestna. Kdo torej ste?

Izkusite povzdignjeno zavest

Zvezdna vrata Stargate so portal za mnoge realnosti in končno portal za nič-nost praznine, Duha, čiste zavesti, čistega potenciala, čiste ustvarjalnosti. Namen te serije je spoznati svojo zmožnost ustvarjanja in da jo lahko začnete uporabljati.

Skupaj potujemo dlje in hitreje

Zajadrajte val, ki nas vodi v višje zavedanje, ko nas je na stotine, ki z Zvezdnimi vrati Stargate meditiramo skupaj v kvantnem polju, kar nas opolnomoči za prehod v prostor onkraj vsega, prehod do praga praznine.  

Zdrsnite v mrežo tišine

Ko se bomo začeli povezovati z nič-nostjo praznine, se bomo potopili v tišino, to pa bo vsakemu od nas pomagalo zdrsniti v izkušnjo praznine. Ti trenutki tišine, mirovanja, vodijo v globoko poravnavo in obnovo telesa.

Sprejmite paradoks:  Ste sami svoji, obenem pa eno

Alcazar je dejal: »Ste le val v kvantnem polju.« Zavest ustvarja iluzijo individualnosti, da lahko izkusimo, kako je biti človeško bitje v projicirani realnosti fizičnega sveta.

Okrepite svoj podporni sistem

V iluziji dimenzij je veliko bitij, ki postanejo vodniki za našo človeško izkušnjo. Delujejo iz višje vibracije in tako lahko jasno vidijo, kako nas napačno razumevanje kot človeška bitja vodi v omejitve v naši človeški izkušnji. Tu so, da nas vodijo…

Ponastavitev in obnova

Ko se vaša zavest raztopi v praznino, Zvezdna vrata Stargate dvignejo frekvenco v vsaki celici telesa, kar vam omogoči delovanje na višji ravni, pomlajevanje, intuicijo, vzpostavi se krepkejši energijski pretok.

Kako bo potekala ta serija

Vaš Duh

je univerzalna zavest, ki se nenehno razvija 

 

Iz življenja v življenje, globoko v vaši višje dimenzionalni DNK je izjemna modrost in izkušnje iz vaše večne preteklosti. Vaša človeškost lahko vstopi v to polje informacij.

Vaša DNK

je prepletena z Duhom in vas sidra v ta obstoj

 

Ko se odprete za jasna sporočila Duha, se vaše telo, um in energija poravnata z vašim višjim namenom in potencialom. Izkušnja v praznini bo okrepila to poravnavo.  

'Izkušnja v praznini čistega potenciala' je raziskovanje vaše zavesti 

 
Namen te serije je, da vas tako rekoč prime za roko
in vas popelje proti izkušnji vaše ustvarjalnosti
proti vaši sposobnosti, da ste VODNIK SAMI SEBI.
 

V programu Postajamo super-zavestni smo vam predstavili kvantno polje. Pomagali smo vam, da ste s svojim zavedanjem vstopili v to polje, onkraj telesa, onkraj fizičnega. V teh izkušnjah ste se povezali z različnimi vodniki, s svojim bodočim jazom, a na nek način je bilo to še vedno del dualnosti. Kvantno polje je dosti več. Bili ste tako rekoč na pragu kvantnega polja.

S programom Izkušnja v praznini se bomo potopili globlje v tisto, kar je onkraj. Vaša realnost ni, kar se vam zdi, to smo rekli že velikokrat, vaši znanstveniki pa nam lahko razložijo različne aspekte te iluzije. Vaša preteklost obstaja v vašem spominu in vsakič, ko se spomnite svoje preteklosti, situacij iz svoje preteklosti, se za malenkost spremenite. Znanost je prišla do tega spoznanja. 

Želimo vas pripeljati do spoznanja, da na nek način vaša preteklost ne obstaja, obstaja le zdaj. S tem se ne zanika vse, kar se je zgodilo. Namen je, da nekaj pridobimo iz vseh aspektov preteklosti. In ko črpate iz globljega razumevanja tistega, kar se nam zdi, da je minilo, lahko s svojo energijo, svojo jasnostjo in svojimi čustvenimi energijami začnete kreirati bolj zaželeno izkušnjo tega, čemur pravite prihodnost, mi pa bi temu rekli izkušnja zdaj.

Vaš trenutek zdaj lahko postaja vse lepši. Vaš trenutek zdaj je lahko izkušnja obilja na vseh ravneh. Zato vas vabimo v praznino. Vabimo vas v globine in višave vaše zavesti. Čas je, da resnično odkrijete svoj potencial. Čas je, da odkrijete, kdo ste.

- Alcazar, Vodnik Zvezdnih vrat

Popotovanje se začenja!

Pred vami je 9-tedenska energijska izkušnja. Izkusite jo v lastnem časovnem ritmu.

Namen je, da vas popeljemo do praga tistega, kar je onkraj vsega.
"V izkušnjo praznine", kjer biva vaš resnični Jaz.

1. Energijski prenosi Zvezdnih vrat

Ti prenosi so temelj dela z Zvezdnimi vrati. Povzdignejo vaše osebno energijsko polje. Pomagajo vam, da se lažje uglasite z višjimi nivoji svoje zavesti in vas podprejo v prepoznavi tega prostora znotraj vas.

 

2. Alcazar, vodnik Zvezdnih vrat

Alcazar govori v imenu skupine univerzalnih mojstrov. S pomočjo Zvezdnih vrat mojstri omogočijo udeležencem, da lahko začutijo prisotnost mnogih vodnikov iz mnogih svetov. Vsi so naravnani za podporo človeštva pri vzponu posameznikov in celega planeta.

 

3. Skupaj vstopimo v praznino

Z Alcazarjevim vodstvom in okrepljenim energijskim poljem, ki ga je že ustvarila Skupnost Zvezdnih vrat, boste deležni podpore pri potovanju do praga - kraja, s katerega lahko individualno vstopimo v praznino - in se potopite v polje čistega potenciala!

 

4. Bodite v visokih frekvencah vsak dan!

Prejemite vse ponovitve izvirne serije - vsak prenos v živo ima časovne oznake, teme in opise. Raziskujte v svojem tempu in izkusite večplastno zavedanje o tem, kdo v resnici ste.

 

5. Izkusite spet in spet

Alcazar je odločno svetoval, da vsako izkušnjo ponovite vsaj enkrat, da bi tako dosegli največji potencial. S tem prevzamete vso odgovornost za svojo evolucijo.

Pridite z nami na popotovanje v praznino!

IZKUŠNJA V PRAZNINI

9-tedensko potovanje se začne zdaj v vašem časovnem ritmu!  

Izberite vaš prispevek

Izkušnja v praznini

Enkratno plačilo

$77

Cena s popustom

SEM ZRAVEN!

Izkušnja v praznini

Enkratno plačilo

$111

Redna cena

GREMO!

Izkušnja v praznini

Enkratno plačilo

$333

Podprite Zvezdna vrata

V TEM SMO SKUPAJ!

Naš namen je, da modrost podelimo s svetom.

To izkušnjo želimo omogočiti vsem, zato za ta program lahko prispevate toliko, kot želite. Ne glede na vaš prispevek prejmete vsi isti program.

Vaš prispevek je opolnomočenje za ekipo Stargate, da lahko raste in se razvija, ter tako te izkušnje omogoči še večjemu številu ljudi na več platformah v več jezikih!  

Slovenski prevodi

Celotni program je preveden v slovenski jezik tako, da je podložen z angleškim originalom. Na voljo vam je video celotne posamezne serije ter zvočni posnetki, posebej meditacij in kanaliziranih sporočil. Meditacije in kanalizirana sporočila so vam na voljo tudi samo v angkeškem jeziku. Če želite imeti dostop tudi do angleških video posnetkov pišite na: [email protected] za dostop do angleške verzije programa.

Za vse, ki imate trenutno finančne težave

Zavedamo se, da globalna situacija ustvarja finančno neravnovesje, zaradi katere mnogi težko prispevajo za ta program.

Znesek v višini 33 USD (na desni) je na voljo za tiste, ki resnično potrebujejo popust. 

Popeljemo vas lahko do vrat, do praga, prehoda, potem pa greste naprej. Vstopiti morate v to praznino. A to ni nekaj, kar lahko naredite z umom. To je nekaj, kar se zgodi, kar se lahko zgodi, ko ste v sproščenem, meditativnem stanju. Serija "Izkušnja v praznini čistega potenciala" je sklop meditacij in kanaliziranih sporočil Alcazarja. To bo še ena od priložnosti, da še globje spoznate sebe.

Veselimo se potencialov vseh vas, ko bomo skupaj povezani v tem programu preko kvantnega polja.

Zdaj ste na pragu

Potujte z nami!

V izkušnjo čistega potenciala