Izkušnja v praznini ─Źistega potenciala

Onkraj vsega, kar je … Odkrijte svoj JAZ onkraj vaše ─Źloveškost. 

Pridru┼żite se najbolj napredni Stargate seriji doslej!

 

Potujmo skupaj v praznino
Alkazarjeva modrost je vodila skupnost Zvezdnih vrat skozi 27 serij (3 dni na teden, 3 tedne, 3 mesece) s kanaliziranimi meditacijami ter komentarji in vpra┼íanji udele┼żencev, kar je ustvarilo mo─Źne premike v razumevanju, kako zavestno ustvarjati novo realnost iz praznine, ko se ponovno pove┼żete z vsem va┼íim vedenjem onkraj tan─Źice.

NISTE TUKAJ!

Ste v praznini...

"Realnost je zgolj iluzija, ki pa je zelo prepri─Źljiva"┬áAlbert Einstein

Kdo torej ste?

 

 

Ste┬áÔÇó┬áneomejeno┬áÔÇó┬ábitje

  • Znanost razume iluzorno naravo na┼íe realnosti. Ponuditi vam ┼żelimo duhovno izku┼ínjo praznine, iz katere se rojeva vse stvarstvo.
  • Lahko pa se nau─Źite ustvarjati novo realnost iz praznine, ko se ponovno pove┼żete z vsem va┼íim vedenjem preden ste postali ─Źlove┼íko bitje.
Naše skupno popotovanje v praznino

Na tem popotovanju boste...

poleteli onkraj tan─Źice

Prese┼żite svojo ─Źloveškost

Praznina je polje zavesti. Vsaka celica vašega telesa je zavestna. Vsaka organela v celici je zavestna. Vaša DNK je zavestna. Kdo torej ste?

Izkusite povzdignjeno zavest

Zvezdna vrata Stargate so portal za mnoge realnosti in kon─Źno portal za ni─Ź-nost praznine, Duha, ─Źiste zavesti, ─Źistega potenciala, ─Źiste ustvarjalnosti. Namen te serije je spoznati svojo zmo┼żnost ustvarjanja in da jo lahko za─Źnete uporabljati.

Skupaj potujemo dlje in hitreje

Zajadrajte val, ki nas vodi v višje zavedanje, ko nas je na stotine, ki z Zvezdnimi vrati Stargate meditiramo skupaj v kvantnem polju, kar nas opolnomo─Źi za prehod v prostor onkraj vsega, prehod do praga praznine.  

Zdrsnite v mre┼żo tišine

Ko se bomo za─Źeli povezovati z ni─Ź-nostjo praznine, se bomo potopili v tišino, to pa bo vsakemu od nas pomagalo zdrsniti v izkušnjo praznine. Ti trenutki tišine, mirovanja, vodijo v globoko poravnavo in obnovo telesa.

Sprejmite paradoks:  Ste sami svoji, obenem pa eno

Alcazar je dejal: »Ste le val v kvantnem polju.« Zavest ustvarja iluzijo individualnosti, da lahko izkusimo, kako je biti ─Źloveško bitje v projicirani realnosti fizi─Źnega sveta.

Okrepite svoj podporni sistem

V iluziji dimenzij je veliko bitij, ki postanejo vodniki za našo ─Źloveško izkušnjo. Delujejo iz višje vibracije in tako lahko jasno vidijo, kako nas napa─Źno razumevanje kot ─Źloveška bitja vodi v omejitve v naši ─Źloveški izkušnji. Tu so, da nas vodijo…

Ponastavitev in obnova

Ko se vaša zavest raztopi v praznino, Zvezdna vrata Stargate dvignejo frekvenco v vsaki celici telesa, kar vam omogo─Źi delovanje na višji ravni, pomlajevanje, intuicijo, vzpostavi se krepkejši energijski pretok.

Kako bo potekala ta serija

Vaš Duh

je univerzalna zavest, ki se nenehno razvija 

 

Iz ┼żivljenja v ┼żivljenje, globoko v vaši višje dimenzionalni DNK je izjemna modrost in izkušnje iz vaše ve─Źne preteklosti. Vaša ─Źloveškost lahko vstopi v to polje informacij.

Vaša DNK

je prepletena z Duhom in vas sidra v ta obstoj

 

Ko se odprete za jasna sporo─Źila Duha, se vaše telo, um in energija poravnata z vašim višjim namenom in potencialom. Izkušnja v praznini bo okrepila to poravnavo.  

'Izkušnja v praznini ─Źistega potenciala' je raziskovanje vaše zavesti 

 
Namen te serije je, da vas tako reko─Ź prime za roko
in vas popelje proti izkušnji vaše ustvarjalnosti
proti vaši sposobnosti, da ste VODNIK SAMI SEBI.
 

V programu Postajamo super-zavestni smo vam predstavili kvantno polje. Pomagali smo vam, da ste s svojim zavedanjem vstopili v to polje, onkraj telesa, onkraj fizi─Źnega. V teh izkušnjah ste se povezali z razli─Źnimi vodniki, s svojim bodo─Źim jazom, a na nek na─Źin je bilo to še vedno del dualnosti. Kvantno polje je dosti ve─Ź. Bili ste tako reko─Ź na pragu kvantnega polja.

S programom Izkušnja v praznini se bomo potopili globlje v tisto, kar je onkraj. Vaša realnost ni, kar se vam zdi, to smo rekli ┼że velikokrat, vaši znanstveniki pa nam lahko razlo┼żijo razli─Źne aspekte te iluzije. Vaša preteklost obstaja v vašem spominu in vsaki─Ź, ko se spomnite svoje preteklosti, situacij iz svoje preteklosti, se za malenkost spremenite. Znanost je prišla do tega spoznanja. 

┼Żelimo vas pripeljati do spoznanja, da na nek na─Źin vaša preteklost ne obstaja, obstaja le zdaj. S tem se ne zanika vse, kar se je zgodilo. Namen je, da nekaj pridobimo iz vseh aspektov preteklosti. In ko ─Źrpate iz globljega razumevanja tistega, kar se nam zdi, da je minilo, lahko s svojo energijo, svojo jasnostjo in svojimi ─Źustvenimi energijami za─Źnete kreirati bolj za┼żeleno izkušnjo tega, ─Źemur pravite prihodnost, mi pa bi temu rekli izkušnja zdaj.

Vaš trenutek zdaj lahko postaja vse lepši. Vaš trenutek zdaj je lahko izkušnja obilja na vseh ravneh. Zato vas vabimo v praznino. Vabimo vas v globine in višave vaše zavesti. ─îas je, da resni─Źno odkrijete svoj potencial. ─îas je, da odkrijete, kdo ste.

- Alcazar, Vodnik Zvezdnih vrat

Popotovanje se za─Źenja!

Pred vami je 9-tedenska energijska izkušnja. Izkusite jo v lastnem ─Źasovnem ritmu.

Namen je, da vas popeljemo do praga tistega, kar je onkraj vsega.
"V izkušnjo praznine", kjer biva vaš resni─Źni Jaz.

1. Energijski prenosi Zvezdnih vrat

Ti prenosi so temelj dela z Zvezdnimi vrati. Povzdignejo vaše osebno energijsko polje. Pomagajo vam, da se la┼żje uglasite z višjimi nivoji svoje zavesti in vas podprejo v prepoznavi tega prostora znotraj vas.

 

2. Alcazar, vodnik Zvezdnih vrat

Alcazar govori v imenu skupine univerzalnih mojstrov. S pomo─Źjo Zvezdnih vrat mojstri omogo─Źijo udele┼żencem, da lahko za─Źutijo prisotnost mnogih vodnikov iz mnogih svetov. Vsi so naravnani za podporo ─Źloveštva pri vzponu posameznikov in celega planeta.

 

3. Skupaj vstopimo v praznino

Z Alcazarjevim vodstvom in okrepljenim energijskim poljem, ki ga je ┼że ustvarila Skupnost Zvezdnih vrat, boste dele┼żni podpore pri potovanju do praga - kraja, s katerega lahko individualno vstopimo v praznino - in se potopite v polje ─Źistega potenciala!

 

4. Bodite v visokih frekvencah vsak dan!

Prejemite vse ponovitve izvirne serije - vsak prenos v ┼żivo ima ─Źasovne oznake, teme in opise. Raziskujte v svojem tempu in izkusite ve─Źplastno zavedanje o tem, kdo v resnici ste.

 

5. Izkusite spet in spet

Alcazar je odlo─Źno svetoval, da vsako izkušnjo ponovite vsaj enkrat, da bi tako dosegli najve─Źji potencial. S tem prevzamete vso odgovornost za svojo evolucijo.

Pridite z nami na popotovanje v praznino!

IZKUŠNJA V PRAZNINI

9-tedensko potovanje se za─Źne zdaj v vašem ─Źasovnem ritmu!  

Izberite vaš prispevek

Izkušnja v praznini

Enkratno pla─Źilo

$77

Cena s popustom

SEM ZRAVEN!

Izkušnja v praznini

Enkratno pla─Źilo

$111

Redna cena

GREMO!

Izkušnja v praznini

Enkratno pla─Źilo

$333

Podprite Zvezdna vrata

V TEM SMO SKUPAJ!

Naš namen je, da modrost podelimo s svetom.

To izkušnjo ┼żelimo omogo─Źiti vsem, zato za ta program lahko prispevate toliko, kot ┼żelite. Ne glede na vaš prispevek prejmete vsi isti program.

Vaš prispevek je opolnomo─Źenje za ekipo Stargate, da lahko raste in se razvija, ter tako te izkušnje omogo─Źi še ve─Źjemu številu ljudi na ve─Ź platformah v ve─Ź jezikih!  

Slovenski prevodi

Celotni program je preveden v slovenski jezik tako, da je podlo┼żen z angleškim originalom. Na voljo vam je video celotne posamezne serije ter zvo─Źni posnetki, posebej meditacij in kanaliziranih sporo─Źil. Meditacije in kanalizirana sporo─Źila so vam na voljo tudi samo v angkeškem jeziku. ─îe ┼żelite imeti dostop tudi do angleških video posnetkov pišite na: [email protected] za dostop do angleške verzije programa.

Za vse, ki imate trenutno finan─Źne te┼żave

Zavedamo se, da globalna situacija ustvarja finan─Źno neravnovesje, zaradi katere mnogi te┼żko prispevajo za ta program.

Znesek v višini 33 USD (na desni) je na voljo za tiste, ki resni─Źno potrebujejo popust. 

Popeljemo vas lahko do vrat, do praga, prehoda, potem pa greste naprej. Vstopiti morate v to praznino. A to ni nekaj, kar lahko naredite z umom. To je nekaj, kar se zgodi, kar se lahko zgodi, ko ste v sproš─Źenem, meditativnem stanju. Serija "Izkušnja v praznini ─Źistega potenciala" je sklop meditacij in kanaliziranih sporo─Źil Alcazarja. To bo še ena od prilo┼żnosti, da še globje spoznate sebe.

Veselimo se potencialov vseh vas, ko bomo skupaj povezani v tem programu preko kvantnega polja.

Zdaj ste na pragu

Potujte z nami!

V izkušnjo ─Źistega potenciala