Pridru┼żite se v ┼żivo tiso─Źim ljudem s celega sveta na ta brezpla─Źni 4-dnevni spletni prenos!

"To obdobje je klju─Źnega pomena in zato smo ta dogodek poimenovali 2021: Leto odlo─Źitve. Leto odlo─Źitve  za posameznika, dr┼żave in ─Źloveštvo kot celoto" - Alcazar


 

Pridru┼żite se nam na ta 4-dnevni brezpla─Źni spletni prenos s slovenskim prevodom, ki se je v ┼żivo predvajal od

srede 30. decembra 2020 do sobote, 2. januarja 2021,

ob glasbeni spremljavi Roberta Haig Coxona!

 

Vsak dan boste dele┼żni 3 urnega prenosa z meditacijami in modrostmi Alcazarja, vodnika Zvezdnih vrat.

Tudi, ─Źe se prenosu pridru┼żite naknadno, boste dele┼żni teh istih energij, saj se vse odvija v kvantnem polju, kjer ─Źas in prostor nista linearna.

Utrinki Alcazarja za ta izjemen dogodek 

Vaše zavedanje je potrebno

Vsakogar od vas ┼żelimo podpreti, da se boste lahko prizemljili z jasno sliko.

┼Żelimo vas opolnomo─Źiti,

da se vam bodo razjasnile vaše konkretne projekcije za prihodnost, obenem pa tudi vaše namere za ─Źloveštvo.

┼Żelimo ustvariti mo─Źno silo spremembe

V vas in celotni skupnosti udele┼żencev ┼żelimo ustvariti mo─Źno silo spremembe.

Sprememba smeri

Na letošnji novoletni intenziv vas kli─Źemo in vabimo, da se vas bo zbralo na stotine, da boste lahko ustvarili izredno mo─Źno namero, ki jo bomo usmerili v morfi─Źno polje ─Źloveštva za spremembo smeri, spremembo zavesti, za prebujenje mnogih.

 

Imate mo─Ź

Ko se zdru┼żite, imate mo─Ź za ta namen. Mi pa imamo pristojnost in zmo┼żnost, da vas vodimo. A vaš prispevek je potreben. Vaša namera je potrebna in skupaj lahko spremenite svet.

Alcazarjevo sporo─Źilo o tem novoletnem prenosu v ┼żivo si v celoti lahko preberete s klikom na ta gumb.

Ali ga poslušate s klikom spodaj.

 

"Vaša namera je potrebna in skupaj lahko spremenite svet."

 

- Alcazar

 

O Zvezdnih vratih

 ─îas je, da se prebudite.
─îas je, da se spomnite, kdo ste. ─îas je, da se osvobodite.

Zvezdna vrata Stargate so med-dimenzionalni prehod, sveta geometrijska struktura, ki ┼żar─Źi mo─Źno zavestno energijo. Ta energija lahko v nekaj trenutkih udele┼żence premakne v globoko meditativno stanje.

Lepota Zvezdnih vrat je v tem, da ustvarijo zelo mo─Źno, a obenem zelo ne┼żno energijsko polje, ve─Ź nivojev energije, ki se uglasijo z vami individualno. Ta uglašenost, ta vibracija vas podpre v procesu raztapljanja in opuš─Źanja starih omejitev, ki vam ne slu┼żijo ve─Ź. Pomaga vam pri vzpostavljanju povezave z vašo tako imenovano super-zavestjo. To je vaš pravi jaz, ta briljantnost, ki jo imate skrito v sebi. Noben napor ni potreben, le sprostite se v dobronamerne, podporne energije.

Tako se lahko pove┼żete z mnogimi vodniki in mnogimi dimenzijskimi realnostmi, ki vas podprejo in vam odstrejo pogled na vseobsegajo─Źo realnost onkraj vsega, kar ste do┼żiveli doslej.

Kakšne so izkušnje z Zvezdnimi vrati?

Laura

“Odkar se udele┼żujem dogodkov Stargate, se je moja vibracija dvignila tako, kot pri nobenem drugem programu doslej. Po─Źaš─Źena sem, da sem v teh zanimivih ─Źasih lahko med tistimi, ki ka┼żejo pot.”

Chris

“Moje ┼żivljenje je veliko boljše, Stargate mi je pomagal, da se razvijam in da sem se prizemljil v ob─Źutku miru in so─Źutja, iz ─Źesar lahko ─Źrpam, ko se pojavijo izzivi ┼żivljenja.”

Ann

"Ob─Źutek imam, da je moje srce vedno bolj odprto in meditacije globlje in globlje.  Alcazarjev nasvet mi je zelo pomagal Alcazarjev nasvet je bil zelo koristen pri reševanju vprašanj, ki se mi porajajo."

"Pomembno je, da vsi z višjim zavedanjem pomagate pri dvigovanju vibracije morfi─Źnega polja" -Alcazar


 

Bodite z nami na tem 4-dnevnem globalnem sre─Źanju.