Pridružite se v živo tisočim ljudem s celega sveta na ta brezplačni 4-dnevni spletni prenos!

"To obdobje je ključnega pomena in zato smo ta dogodek poimenovali 2021: Leto odločitve. Leto odločitve  za posameznika, države in človeštvo kot celoto" - Alcazar


 

Pridružite se nam na ta 4-dnevni brezplačni spletni prenos s slovenskim prevodom, ki se je v živo predvajal od

srede 30. decembra 2020 do sobote, 2. januarja 2021,

ob glasbeni spremljavi Roberta Haig Coxona!

 

Vsak dan boste deležni 3 urnega prenosa z meditacijami in modrostmi Alcazarja, vodnika Zvezdnih vrat.

Tudi, če se prenosu pridružite naknadno, boste deležni teh istih energij, saj se vse odvija v kvantnem polju, kjer čas in prostor nista linearna.

Utrinki Alcazarja za ta izjemen dogodek 

Vaše zavedanje je potrebno

Vsakogar od vas želimo podpreti, da se boste lahko prizemljili z jasno sliko.

Želimo vas opolnomočiti,

da se vam bodo razjasnile vaše konkretne projekcije za prihodnost, obenem pa tudi vaše namere za človeštvo.

Želimo ustvariti močno silo spremembe

V vas in celotni skupnosti udeležencev želimo ustvariti močno silo spremembe.

Sprememba smeri

Na letošnji novoletni intenziv vas kličemo in vabimo, da se vas bo zbralo na stotine, da boste lahko ustvarili izredno močno namero, ki jo bomo usmerili v morfično polje človeštva za spremembo smeri, spremembo zavesti, za prebujenje mnogih.

 

Imate moč

Ko se združite, imate moč za ta namen. Mi pa imamo pristojnost in zmožnost, da vas vodimo. A vaš prispevek je potreben. Vaša namera je potrebna in skupaj lahko spremenite svet.

Alcazarjevo sporočilo o tem novoletnem prenosu v živo si v celoti lahko preberete s klikom na ta gumb.

Ali ga poslušate s klikom spodaj.

 

"Vaša namera je potrebna in skupaj lahko spremenite svet."

 

- Alcazar

 

O Zvezdnih vratih

 Čas je, da se prebudite.
Čas je, da se spomnite, kdo ste. Čas je, da se osvobodite.

Zvezdna vrata Stargate so med-dimenzionalni prehod, sveta geometrijska struktura, ki žarči močno zavestno energijo. Ta energija lahko v nekaj trenutkih udeležence premakne v globoko meditativno stanje.

Lepota Zvezdnih vrat je v tem, da ustvarijo zelo močno, a obenem zelo nežno energijsko polje, več nivojev energije, ki se uglasijo z vami individualno. Ta uglašenost, ta vibracija vas podpre v procesu raztapljanja in opuščanja starih omejitev, ki vam ne služijo več. Pomaga vam pri vzpostavljanju povezave z vašo tako imenovano super-zavestjo. To je vaš pravi jaz, ta briljantnost, ki jo imate skrito v sebi. Noben napor ni potreben, le sprostite se v dobronamerne, podporne energije.

Tako se lahko povežete z mnogimi vodniki in mnogimi dimenzijskimi realnostmi, ki vas podprejo in vam odstrejo pogled na vseobsegajočo realnost onkraj vsega, kar ste doživeli doslej.

Kakšne so izkušnje z Zvezdnimi vrati?

Laura

“Odkar se udeležujem dogodkov Stargate, se je moja vibracija dvignila tako, kot pri nobenem drugem programu doslej. Počaščena sem, da sem v teh zanimivih časih lahko med tistimi, ki kažejo pot.”

Chris

“Moje življenje je veliko boljše, Stargate mi je pomagal, da se razvijam in da sem se prizemljil v občutku miru in sočutja, iz česar lahko črpam, ko se pojavijo izzivi življenja.”

Ann

"Občutek imam, da je moje srce vedno bolj odprto in meditacije globlje in globlje.  Alcazarjev nasvet mi je zelo pomagal Alcazarjev nasvet je bil zelo koristen pri reševanju vprašanj, ki se mi porajajo."

"Pomembno je, da vsi z višjim zavedanjem pomagate pri dvigovanju vibracije morfičnega polja" -Alcazar


 

Bodite z nami na tem 4-dnevnem globalnem srečanju.