Preljubljeni, pozdravljamo vas, 

z vami sem Alcazar! 

Na kratko vam želimo podati naš uvid glede novoletnega dogodka Zvezdnih vrat Stargate. To obdobje je ključnega pomena in zato smo ta dogodek poimenovali 2021: Leto odločitve. Zakaj?

Človeštvo mora vložiti veliko napora, da se lahko spremeni vaša tirnica. Sprememba pa se mora zgoditi na več ravneh. V vašem letu 2020 smo se osredotočili na izzive, ki ste jih imeli z virusom, s celotno strukturo moči na vaši Zemlji, z mehanizmi kontrole, zavajajočimi informacijami, ki povzročajo zmedo. Leto 2021 pa je leto odločitve za posameznika, države in človeštvo kot celoto.

To srečanje se bo prenašalo okrog sveta, saj je potrebna vaša energija. Vsakogar od vas želimo podpreti, da se boste lahko prizemljili z jasno sliko. Opolnomočiti vas želimo, da se vam bodo razjasnile vaše konkretne projekcije za prihodnost, obenem pa tudi vaše namere za človeštvo. V vas in celotni skupnosti udeležencev želimo ustvariti močno silo spremembe. V preteklosti smo v različnih programih v živo in na spletu že ponazorili, kako to deluje.

Na letošnji novoletni intenziv vas kličemo in vabimo, da se vas bo zbralo na stotine, da boste lahko ustvarili izredno močno namero, ki jo bomo usmerili v morfično polje človeštva za spremembo smeri, spremembo zavesti, za prebujenje mnogih.

Ko se združite, imate moč za ta namen. Mi pa imamo pristojnost in zmožnost, da vas vodimo. A vaš prispevek je potreben. Vaša namera je potrebna in skupaj lahko spremenite svet.

Powered by Kajabi