$77.00 USD

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Pomladite se

Prejmete:

  • video posnetke

  • dostop do meditativne glasbe

  • audio posnetke v mp3 formatu, ki si jih lahko prenesete na računalnik

  • pridružite se zasebni skupini na Facebooku in se povežite z ljudmi iz različnih koncev sveta!

Prevod: Branko Božič

Želimo vam čudovito izkušnjo!

Izjava:

Med četrto meditacijo oz. kanaliziranjem (Zavest in DNK) sem zaznala vse »premike« v mojem energijskem polju/v moji DNK, biofotonih, bi rekla. Kot bi migotala mehka svetloba, ki jo je glasba odlično podprla! Ja, čutila sem tudi »valovanje«, ki ga omenja Alkazar. Svetlobne povezave so se pojavljale v različnih trenutkih, a zelo hitro v mehkih prebliskih – tega ni najlažje opisati z besedami

Jennifer, Nemčija, zdrav

Dogajali so se čudeži. Bila sem popolnoma prisotna v stanju »tukaj in zdaj«. Bilo je izjemno. V tem tednu sva poslušala še posnetek, še posebej ponoči, ko sva se prebudila. Potem pa sem v sredo srečala prijateljico, ki mi je rekla:«Kako dobro izgledaš, pomladila si se!«. V petek sem šla k zdravnici. Pogledala me je in mi rekla:« Kako dobro izgledate, pomladili ste se!« Sinoči sva se dobila s prijatelji, ki naju že nekaj tednov niso videli, eden pa mi je rekel:«Kako dobro izgledaš, mlajša, sveža!!« To je res čudovito. Veseliva se meditacije z matičnimi celicami. Dogajali se bodo novi čudeži.

Ellen, Nizozemska

Nedeljske meditacije so bile zame čudovite in močno doživete. Ko sem se naslednje jutro prebudil, sem imel občutek, da sem v drugem telesu. Globoko sem hvaležen Prageetu in Julieanne, pa seveda Alkazarju za vse, kar delate v najvišje dobro človeštva. Energije Zvezdnih vrat so med najbolj izpolnjujočimi energijami, ki sem jih izkusil doslej. Čutim jih celo, ko o njih ne razmišljam. Lani sem si kupil fizična Zvezdna vrata in občutek imam, da nenehno delujejo in me obdajajo z ljubeznijo in zelo visoko vibracijo. Vse dobro vsem vam, ki ste se pripravljeni odpreti za ta proces! Ljubezen pošiljam vsem!

Lars Frieske