Pomladite se

Pomlajevanje telesa na celi─Źni ravni

 

Prvi del Stargate programa Pomladite se

Štiritedenski Webinar z Zvezdnimi vrati Stargate

 

Posnetek serije wedinarjev, marec 2017

 

 

 

 

Pridru┼żite se tiso─Źim okrog sveta v tej po besedah mnogih izjemni seriji webinarjev za globoko preobrazbo!

 

Webinar Pomlajevanje je usmerjen v pomlajevanje telesa na celi─Źni ravni. Specifi─Źne meditacije se osredoto─Źajo to, da se z energijo napolnijo telomere, mitohondriji in mati─Źne celice. Te energije pomagajo obrniti proces staranja, dvignejo raven energije in vzpostavijo ravnovesje v celem telesu.

 

Program je bil v ┼żivo izveden marca 2017, a energije Zvezdnih vrat Stargate so kvantne in vedno dostopne. Tako lahko še vedno dobite video posnetke vseh webinajev in mp3 posnetke meditacij, s katerimi boste izkusili energije, ko boste z njimi meditirali!

"Kot veste, gre pri delu z Zvezdnimi vrati v veliki meri za energijsko preobrazbo. ┼Żelimo vam pokazati, kako se jo lahko uporabi pri procesu “pomlajevanja”.

- Alkazar, Vodnik po Zvezdnih vratih

Povabilo na Alkazarjev program Pomladite se

Tu lahko slišite, kaj je o webinarju “Pomladite se” povedal Alkazar. Za celoten posnetek pritisnite na spodnjo povezavo:

Kaj pomeni “pomlajevanje” in kaj ┼żelite s tem dose─Źi?

 

 

"Predragi prijatelji, lepo pozdravljeni, sem Alkazar,

Kot veste, gre pri delu z Zvezdnimi vrati v veliki meri za energijsko preobrazbo. ┼Żelimo vam pokazati, kako se jo lahko uporabi pri procesu “pomlajevanja”.

Delali bomo na vaši celi─Źni ravni. Na globinski ravni bomo vaše telomere in mitohondrije okrepili in napolnili z energijo. Na edinstven na─Źin bomo tako delali na vaših mati─Źnih celicah.

V tem trenutku vam ┼żelimo pojasniti, da imajo vsi ti drobni del─Źki svojo zavest – so zavestna bitja. ─îe imate do njih tak odnos, se na vas lahko odzovejo.

Kaj pomeni “pomlajevanje” in kaj ┼żelite s tem dose─Źi? Mar ne gre le za to, da telo lahko deluje tako, kot naj bi delovalo? V preteklosti smo vam ┼że povedali, da so vaša telesa osnovana za ┼żivljenje, dolgo nekaj sto let, a trenutno so na Zemlji le redke izjeme, ki ┼żivijo tako dolgo.

V tej fazi procesa pomlajevanja z Zvezdnimi vrati se bomo torej osredoto─Źili na energijsko delo z zavestjo teh drobnih bitij. Ko jim izka┼żete priznanje, ko jih prepoznate, lahko namre─Ź za─Źnete komunicirati z njimi. V tej komunikaciji se lahko vzpostavi ravnovesje in dose┼że zdravje, telo se okrepi. In to je pomlajevanje.

Zato vas torej ne bomo usmerjali, da izvajate vsemogo─Źe vaje in diete. Povabili vas bomo, da spremenite svoj koncept razumevanja telesa, povabili vas bomo, da se sprostite in sprejmete energije, ki vam jih bomo posredovali, potem pa se boste lahko ─Źudili vsemu, kar se bo dogajalo v vašem telesu, ko bo za─Źelo delovati na popolnoma nov na─Źin."

 

Pomladite se

Prvi del Stargate programa Pomladite se

 

Naš namen je podeliti to modrost s svetom. ┼Żelimo si, da bi bile te izkušnje bolj dostopne tudi tistim dr┼żavam in posameznikom, ki se trenutno soo─Źajo s finan─Źnimi te┼żavami. Zato smo omogo─Źili tudi ugodno mo┼żnost za nakup programa. Prosimo vas, da si vzamete trenutek, se uglasite in poglejte, v kolikšni meri ┼żelite podpreti delo z Zvezdnimi vrati Stargate!

$147

Enkratno pla─Źilo

  • Dostop do vseh prevedenih prenosov
  • Video posnetki
  • Avdio posnetki vseh meditacij in kanaliziranih sporo─Źil
PRIJAVITE SE ZDAJ

$77

Enkratno pla─Źilo

  • Dostop do vseh prevedenih prenosov
  • Video posnetki
  • Avdio posnetki vseh meditacij in kanaliziranih sporo─Źil
PRIJAVITE SE ZDAJ

$37

Enkratno pla─Źilo

  • Dostop do vseh prevedenih prenosov
  • Video posnetki
  • Avdio posnetki vseh meditacij in kanaliziranih sporo─Źil
PRIJAVITE SE ZDAJ

 

To je pomlajevanje z naše perspektive. Si ┼żelite poizkusiti?"