Pomladite se

Pomlajevanje telesa na celični ravni

 

Prvi del Stargate programa Pomladite se

Štiritedenski Webinar z Zvezdnimi vrati Stargate

 

Posnetek serije wedinarjev, marec 2017

 

 

 

 

Pridružite se tisočim okrog sveta v tej po besedah mnogih izjemni seriji webinarjev za globoko preobrazbo!

 

Webinar Pomlajevanje je usmerjen v pomlajevanje telesa na celični ravni. Specifične meditacije se osredotočajo to, da se z energijo napolnijo telomere, mitohondriji in matične celice. Te energije pomagajo obrniti proces staranja, dvignejo raven energije in vzpostavijo ravnovesje v celem telesu.

 

Program je bil v živo izveden marca 2017, a energije Zvezdnih vrat Stargate so kvantne in vedno dostopne. Tako lahko še vedno dobite video posnetke vseh webinajev in mp3 posnetke meditacij, s katerimi boste izkusili energije, ko boste z njimi meditirali!

"Kot veste, gre pri delu z Zvezdnimi vrati v veliki meri za energijsko preobrazbo. Želimo vam pokazati, kako se jo lahko uporabi pri procesu “pomlajevanja”.

- Alkazar, Vodnik po Zvezdnih vratih

Povabilo na Alkazarjev program Pomladite se

Tu lahko slišite, kaj je o webinarju “Pomladite se” povedal Alkazar. Za celoten posnetek pritisnite na spodnjo povezavo:

Kaj pomeni “pomlajevanje” in kaj želite s tem doseči?

 

 

"Predragi prijatelji, lepo pozdravljeni, sem Alkazar,

Kot veste, gre pri delu z Zvezdnimi vrati v veliki meri za energijsko preobrazbo. Želimo vam pokazati, kako se jo lahko uporabi pri procesu “pomlajevanja”.

Delali bomo na vaši celični ravni. Na globinski ravni bomo vaše telomere in mitohondrije okrepili in napolnili z energijo. Na edinstven način bomo tako delali na vaših matičnih celicah.

V tem trenutku vam želimo pojasniti, da imajo vsi ti drobni delčki svojo zavest – so zavestna bitja. Če imate do njih tak odnos, se na vas lahko odzovejo.

Kaj pomeni “pomlajevanje” in kaj želite s tem doseči? Mar ne gre le za to, da telo lahko deluje tako, kot naj bi delovalo? V preteklosti smo vam že povedali, da so vaša telesa osnovana za življenje, dolgo nekaj sto let, a trenutno so na Zemlji le redke izjeme, ki živijo tako dolgo.

V tej fazi procesa pomlajevanja z Zvezdnimi vrati se bomo torej osredotočili na energijsko delo z zavestjo teh drobnih bitij. Ko jim izkažete priznanje, ko jih prepoznate, lahko namreč začnete komunicirati z njimi. V tej komunikaciji se lahko vzpostavi ravnovesje in doseže zdravje, telo se okrepi. In to je pomlajevanje.

Zato vas torej ne bomo usmerjali, da izvajate vsemogoče vaje in diete. Povabili vas bomo, da spremenite svoj koncept razumevanja telesa, povabili vas bomo, da se sprostite in sprejmete energije, ki vam jih bomo posredovali, potem pa se boste lahko čudili vsemu, kar se bo dogajalo v vašem telesu, ko bo začelo delovati na popolnoma nov način."

 

Pomladite se

Prvi del Stargate programa Pomladite se

 

Naš namen je podeliti to modrost s svetom. Želimo si, da bi bile te izkušnje bolj dostopne tudi tistim državam in posameznikom, ki se trenutno soočajo s finančnimi težavami. Zato smo omogočili tudi ugodno možnost za nakup programa. Prosimo vas, da si vzamete trenutek, se uglasite in poglejte, v kolikšni meri želite podpreti delo z Zvezdnimi vrati Stargate!

$147

Enkratno plačilo

  • Dostop do vseh prevedenih prenosov
  • Video posnetki
  • Avdio posnetki vseh meditacij in kanaliziranih sporočil
PRIJAVITE SE ZDAJ

$77

Enkratno plačilo

  • Dostop do vseh prevedenih prenosov
  • Video posnetki
  • Avdio posnetki vseh meditacij in kanaliziranih sporočil
PRIJAVITE SE ZDAJ

$37

Enkratno plačilo

  • Dostop do vseh prevedenih prenosov
  • Video posnetki
  • Avdio posnetki vseh meditacij in kanaliziranih sporočil
PRIJAVITE SE ZDAJ

 

To je pomlajevanje z naše perspektive. Si želite poizkusiti?"