Dnevne meditacije, dnevne informacije, dnevno vodstvo - iz prostora "onkraj tančice"

"V času, ko so v vašem zunanjem svetu izzivi vse večji, vam dajemo našo predano podporo.

Korak za korakom vas bomo vodili v izkušanje višje ravni ustvarjalnosti v vašem življenju. Vsak od vas se bo na naše usmeritve odzval na sebi lasten edinstven način. Morda se odločite, da boste ustvarili obilje, še globljo ljubezen, več prijateljev, novo delo – in še veliko drugih priložnosti.

Kot vedno gre tudi tokrat pri delu z Zvezdnimi vrati Stargate za vašo namero, usmerjeno v spremembo. Ne ponujamo vam tehnik, ki bi zahtevale intenziven napor, ampak vam naš pristop omogoča, da se sprostite, dvignete svojo vibracijo in ustvarjate iz kvantnega polja.

Te besede vam posvečamo iz globine naše ljubezni do vas."

- Alcazar


 

Postajamo superzavestni

SERIJE Z MESEČNIM ČLANSTVOM

14 prenosov vsak mesec

 

Korak za korakom nas bo vodil Alcazar

 Vsaka serija je prevedene v slovenski jezik predvidoma dan ali dva po angleški seriji. V vaši knjižnici vas bo čakal video s prevodom in ločeno zvočni posnetki meditacij in kanaliziranih sporočil. 


 

Utrinki Alcazarja za ta izjemen dogodek 

Energijska podpora

Naš namen je, da vam redno posredujemo sporočila in nudimo energijsko podporo. V tem času hitrih sprememb je izrednega pomena, da ohranjate visoko vibracijo, povezavo s svojim superzavestnim jazom in povezanost z enako mislečimi, ki vam lahko pomagajo, da ostanete povezani z Duhom, povezani med seboj.

e mesečne predstavitve bodo torej vključevale dnevne meditacije, dnevna sporočila in usmeritve.

Stalna ponovna povezava

Za vsakega od vas želimo ustvariti stalno ponovno povezavo, da se bo vaš superzavestni jaz še globlje potopil v vašo človeško izkušnjo, da bo to veličastno bitje, kar ste v resnici, lahko začelo vse bolj in bolj delovati skozi vaš človeški jaz. Tako boste lahko jadrali nad kaosom in zmedo, ki se bo dogajala okrog vas.

Spodbuda za človeštvo

V teh jutranjih srečanjih se boste energijsko povezali s celotno skupnostjo Zvezdnih vrat Stargate, še okrepili te povezave ter v mreži Stargate ustvarjali vse močnejšo energijo. To bo pomagalo vam osebno, vplivalo pa bo tudi na tako imenovano morfično polje človeštva. In tako boste prispevali k spremembam in spodbudi za človeštvo.

Zaživite v popolnoma novi realnosti

V tem letu odločitve, kot smo ga poimenovali, vas vabimo, da se odločite, da boste odgovornost za svojo evolucijo vzeli v svoje roke.

In tako vas vabimo, spodbujamo vas, da pretehtate možnost, da bi se energijsko lahko redno povezali s svojo Stargate družino in zaživeli popolnoma novo realnost v svojem življenju, realnost, ki bo obenem podprla ljudi okrog vas že z vašo radostjo in vašo vibracijo, ki jo boste žarčili.

Poslušajte Alcazarjevo sporočilo v celoti

Postajamo superzavestni – serija s članstvom

 

Višina vašega prispevka je vaša izbira

Naš namen je, da ta modrost pride v svet.

Da bi bile te izkušnje z Zvezdnimi vrati dostopne vsem, vam ponujamo možnost, da se sami odločite, koliko želite prispevati. Prejeli boste celoten program ne glede na višino vašega prispevka.

Prepričani smo, da boste spoštovali poslanstvo Zvezdnih vrat Stargate in prispevali po svojih močeh.

Prispevek za mesečno članstvo

$14

Mesečno plačilo

  • dostop do video prenosov v angleščini 
  • prevedeni video prenosi
  • zvočni posnetki vseh meditacij in prenosov v slovenščini 
REGISTRIRAJTE SE ZDAJ

Prispevek za mesečno članstvo

$33

Mesečno plačilo

  • dostop do video prenosov v angleščini 
  • prevedeni video prenosi
  • zvočni posnetki vseh meditacij in prenosov v slovenščini 
REGISTRIRAJTE SE ZDAJ

prispevek za mesečno članstvo

$77

Mesečno plačilo

  • dostop do video prenosov v angleščini 
  • prevedeni video prenosi
  • zvočni posnetki vseh meditacij in prenosov v slovenščini 
  • občasni posebni bonusi
REGISTRIRAJTE SE ZDAJ

Prispevek za mesečno članstvo

$108

Mesečno plačilo

  • dostop do video prenosov v angleščini 
  • prevedeni video prenosi
  • zvočni posnetki vseh meditacij in prenosov v slovenščini 
  • občasni posebni bonusi
REGISTRIRAJTE SE ZDAJ

O Zvezdnih vratih

 

Čas je, da se prebudite.
Čas je, da se spomnite, kdo ste. Čas je, da se osvobodite.

Zvezdna vrata Stargate so med-dimenzionalni prehod, sveta geometrijska struktura, ki žarči močno zavestno energijo. Ta energija lahko v nekaj trenutkih udeležence premakne v globoko meditativno stanje.

Lepota Zvezdnih vrat je v tem, da ustvarijo zelo močno, a obenem zelo nežno energijsko polje, več nivojev energije, ki se uglasijo z vami individualno. Ta uglašenost, ta vibracija vas podpre v procesu raztapljanja in opuščanja starih omejitev, ki vam ne služijo več. Pomaga vam pri vzpostavljanju povezave z vašo tako imenovano super-zavestjo. To je vaš pravi jaz, ta briljantnost, ki jo imate skrito v sebi. Noben napor ni potreben, le sprostite se v dobronamerne, podporne energije.

Tako se lahko povežete z mnogimi vodniki in mnogimi dimenzijskimi realnostmi, ki vas podprejo in vam odstrejo pogled na vseobsegajočo realnost onkraj vsega, kar ste doživeli doslej.

Oglejte si video

Izkušnje z Zvezdnimi vrati

Laura

“Odkar se udeležujem dogodkov Stargate, se je moja vibracija dvignila tako, kot pri nobenem drugem programu doslej. Počaščena sem, da sem v teh zanimivih časih lahko med tistimi, ki kažejo pot.”

Chris

“Moje življenje je veliko boljše, Stargate mi je pomagal, da se razvijam in da sem se prizemljil v občutku miru in sočutja, iz česar lahko črpam, ko se pojavijo izzivi življenja.”

Ann

"Občutek imam, da je moje srce vedno bolj odprto in meditacije globlje in globlje.  Alcazarjev nasvet mi je zelo pomagal Alcazarjev nasvet je bil zelo koristen pri reševanju vprašanj, ki se mi porajajo."

"Ljubljeni, že vrsto let govorimo, da je čas, da spoznate samega sebe.
V tem času zdaj to ne bi moglo biti bolj primerno in pomembno.
Čas je, da spoznate samega sebe - in postanete svobodni."

 

 

-Alcazar


 

Bodite z nami na teh močnih mesečnih energijskih prenosih!