Astrolo┼íki in galakti─Źni pogledi na leto 2024

 

Alcazar in Arkturijanci so povedali, da je zdaj ─Źas, da se osvobodimo stare ─Źasovnice, ki smo jo ┼żiveli, in naredimo kvantni preskok v neverjetne potenciale, ki se skrivajo v prihajajo─Źem letu.

            

 

 Uskladite se s svojim kreativnim potencialom

 

  Bodite z nami za Solsticij! 

Z Alcazarjem, vodnikom Zvezdnih vrat, ki ga kanalizirata Prageet in Julieanne 

Arkturijanci, kot jih predstavlja Viviane Chauvet

Astrološki pogled na leto 2024 Linde Kubota Byrd

Četrtek, 21. decembra

od 19:00 do 21:30 

Pridru┼żite se nam v ┼żivo v angle┼íkem jeziku. Prevodi v slovenski jezik s trajnim dostopom bodo sledili v kratkem po prenosu.┬á

 

Izberite višino prispevka

┬áZakaj razli─Źne cene?

Zvezdna vrata so tu, da spremenijo svet - z globalnim prebujenjem.

Da bi bile te izku┼ínje dostopne vsem, vas vabimo, da izberete, koliko ┼żelite prispevati.

Ne glede na stopnjo va┼íega prispevka boste dele┼żni enakih izku┼íenj kot ostali. Prosimo, da velikodu┼íno prispevate, saj nam s tem neposredno pomagate pri rast in razvoju dela Zvezdnih vrat.

Solsticij - Spletni prenos

$22

Enkratno pla─Źilo ÔÇó Zni┼żan prispevek

Pridru┼żite se prenosu tukaj!

Solsticij - Spletni prenos

$33

Enkratno pla─Źilo ÔÇó Predlagan prispevek

Pridru┼żite se prenosu tukaj!

O gostiteljih

 

Prageet je angle┼íkega porekla, je mednarodno priznan kanal, ki ┼że trideset let ljudem pomaga pri njihovi duhovni rasti. S svojim vodnikom Alcazarjem je Prageet oblikoval in zgradil strukturo Zvezdnih vrat Stargate, ki skupinam in posameznikom pomaga pri procesu razumevanja in spoznavanja sebe, pri procesu prebujenja. Vse svoje ┼żivljenje je usmeril v odkrivanje razumevanja, kako ljudje delujemo, kako na nas vplivajo nezavedni um in ─Źustva ter kako zlahka izstopiti iz vzorcev, za katere menimo, da nas omejujejo.

 

Julieanne┬áse je pridru┼żila programu The Stargate Experience leta 2012, ko je odkrila globoko povezavo z Zvezdnimi vrati in vodnikom Alcazarjem, katerega tudi kanalizira. Julieanne je pod Alcazarjevim vodstvom razvila novo obliko energijskega samozdravljenja, znano kot Esenca ┼żivljenja, ki jo zdaj pou─Źuje po vsem svetu.

 

Viviane┬áChauvet je arkturijanski hibridni avatar, avtorica knjig, mednarodna govorka in ustvarjalka Arkturijanskega zdravljenja z energetsko matrico┬« in 3-mese─Źnega programa Arkturijanske zdravilne tehnike, zagovornica planetarne evolucije, odposlanka Federacije lu─Źi in lastnica podjetja Infinite Healing from The Star. Viviane je producentka in sovoditeljica priljubljenega podcasta The Infinite Star Connections. Je gostja v ve─Źkrat nagrajenem dokumentarcu "Extraordinary: The Revelations" in bo gostja tudi v dokumentarcu "The Extraterrestrial Species Almanac". Vivianino knji┼żno serijo najbolj┼íih uspe┼ínic, "Wisdom of the Silver Sisters ÔÇô Guiding Grace" in "Golden Wisdom of Love, Legends & Legacies" najdete na Amazonu. Ponija delavnice in serije meditacij na YouTube, Conscious Awakening Network (CAN) kanalu ter Roku in Amazon Fire.┬á

Za ve─Ź informacij o njenih storitvah in knji┼żnici Ascension obi┼í─Źite Vivianino spletno stran:┬áinfinitehealingfromthestars.com

Linda Kubota Byrd, in┼ítruktor za zavestno prebujanje, ima poslanstvo navdihovati pristno ┼żivljenje in pomagati strankam odkriti pravo sre─Źo in namen. Linda, ki je imela raznoliko ozadje, je zapustila poslovni svet in se posvetila osebni rasti in zdravljenju. Je certificirana mojstrica reikija, praktikantka NLP in strokovnjakinja za razli─Źne modalitete, ki so ji omogo─Źile, da se je razvila v in┼ítruktorico "Zavestnega prebujenja", kakr┼ína je danes.
Od leta 2020 je Linda v ospredju javnosti, saj vodi "Astrology Hub" govori na konferencah, izvaja spletne seminarje in nastopa v podcastih. Njena mednarodna praksa slu┼żi strankam po vsem svetu, pri ─Źemer prikazuje mo─Ź tega, da re─Źemo "da" transformativnim izku┼ínjam.
Za ve─Ź informacij o njenih storitvah obi┼í─Źite Lindino spletno mesto:
consciousawakeningcoach.com

Kakšen je energijski potencial za leto 2024?

 

─îe ┼żelite izvedeti, bodite z nami!