Astrološki in galaktični pogledi na leto 2024

 

Alcazar in Arkturijanci so povedali, da je zdaj čas, da se osvobodimo stare časovnice, ki smo jo živeli, in naredimo kvantni preskok v neverjetne potenciale, ki se skrivajo v prihajajočem letu.

            

 

 Uskladite se s svojim kreativnim potencialom

 

  Bodite z nami za Solsticij! 

Z Alcazarjem, vodnikom Zvezdnih vrat, ki ga kanalizirata Prageet in Julieanne 

Arkturijanci, kot jih predstavlja Viviane Chauvet

Astrološki pogled na leto 2024 Linde Kubota Byrd

Četrtek, 21. decembra

od 19:00 do 21:30 

Pridružite se nam v živo v angleškem jeziku. Prevodi v slovenski jezik s trajnim dostopom bodo sledili v kratkem po prenosu. 

 

Izberite višino prispevka

 Zakaj različne cene?

Zvezdna vrata so tu, da spremenijo svet - z globalnim prebujenjem.

Da bi bile te izkušnje dostopne vsem, vas vabimo, da izberete, koliko želite prispevati.

Ne glede na stopnjo vašega prispevka boste deležni enakih izkušenj kot ostali. Prosimo, da velikodušno prispevate, saj nam s tem neposredno pomagate pri rast in razvoju dela Zvezdnih vrat.

Solsticij - Spletni prenos

$22

Enkratno plačilo • Znižan prispevek

Pridružite se prenosu tukaj!

Solsticij - Spletni prenos

$33

Enkratno plačilo • Predlagan prispevek

Pridružite se prenosu tukaj!

O gostiteljih

 

Prageet je angleškega porekla, je mednarodno priznan kanal, ki že trideset let ljudem pomaga pri njihovi duhovni rasti. S svojim vodnikom Alcazarjem je Prageet oblikoval in zgradil strukturo Zvezdnih vrat Stargate, ki skupinam in posameznikom pomaga pri procesu razumevanja in spoznavanja sebe, pri procesu prebujenja. Vse svoje življenje je usmeril v odkrivanje razumevanja, kako ljudje delujemo, kako na nas vplivajo nezavedni um in čustva ter kako zlahka izstopiti iz vzorcev, za katere menimo, da nas omejujejo.

 

Julieanne se je pridružila programu The Stargate Experience leta 2012, ko je odkrila globoko povezavo z Zvezdnimi vrati in vodnikom Alcazarjem, katerega tudi kanalizira. Julieanne je pod Alcazarjevim vodstvom razvila novo obliko energijskega samozdravljenja, znano kot Esenca življenja, ki jo zdaj poučuje po vsem svetu.

 

Viviane Chauvet je arkturijanski hibridni avatar, avtorica knjig, mednarodna govorka in ustvarjalka Arkturijanskega zdravljenja z energetsko matrico® in 3-mesečnega programa Arkturijanske zdravilne tehnike, zagovornica planetarne evolucije, odposlanka Federacije luči in lastnica podjetja Infinite Healing from The Star. Viviane je producentka in sovoditeljica priljubljenega podcasta The Infinite Star Connections. Je gostja v večkrat nagrajenem dokumentarcu "Extraordinary: The Revelations" in bo gostja tudi v dokumentarcu "The Extraterrestrial Species Almanac". Vivianino knjižno serijo najboljših uspešnic, "Wisdom of the Silver Sisters – Guiding Grace" in "Golden Wisdom of Love, Legends & Legacies" najdete na Amazonu. Ponija delavnice in serije meditacij na YouTube, Conscious Awakening Network (CAN) kanalu ter Roku in Amazon Fire. 

Za več informacij o njenih storitvah in knjižnici Ascension obiščite Vivianino spletno stran: infinitehealingfromthestars.com

Linda Kubota Byrd, inštruktor za zavestno prebujanje, ima poslanstvo navdihovati pristno življenje in pomagati strankam odkriti pravo srečo in namen. Linda, ki je imela raznoliko ozadje, je zapustila poslovni svet in se posvetila osebni rasti in zdravljenju. Je certificirana mojstrica reikija, praktikantka NLP in strokovnjakinja za različne modalitete, ki so ji omogočile, da se je razvila v inštruktorico "Zavestnega prebujenja", kakršna je danes.
Od leta 2020 je Linda v ospredju javnosti, saj vodi "Astrology Hub" govori na konferencah, izvaja spletne seminarje in nastopa v podcastih. Njena mednarodna praksa služi strankam po vsem svetu, pri čemer prikazuje moč tega, da rečemo "da" transformativnim izkušnjam.
Za več informacij o njenih storitvah obiščite Lindino spletno mesto:
consciousawakeningcoach.com

Kakšen je energijski potencial za leto 2024?

 

Če želite izvedeti, bodite z nami!