UPORABNE INFORMACIJE 

Nočitve & Dogodek

Možnosti nočitev 

V Sava hotelih Bled: Rikli Balance Hotel - lokacija dogodka (4* S), Grand Hotel Toplice (5*) in Hotel Park (4*), imajo udeleženci Stargate dogodka zagotovljene bolj ugodne cene.

NOČITVE

Za vaše najboljše in najbolj udobno bivanje v času dogodka priporočamo bivanje v Rikli Balance Hotelu 4*, Grand Hotelu Toplice 5* ali Hotelu Park 4* ki so med seboj oddaljeni le (5 min) hoje.

POMEMBNO OBVESTILOČe bi želeli podaljšati vaše bivanje v hotelu, so posebne znižane cene za Stargate udeležence možne od 4. do 17. septembra.  
Za vse informacije vezane na nočitve pišite direktno hotelu na: 
[email protected], phone: +386 4 579 16 00

Če imate težave s spletno rezervacijo, prosim za pomoč kontaktirajte hotel, oddelek za rezervacije direktno. Ko boste kontaktirali oddelek rezervacij prosim navedite referenčno kodo: 32022. Hvala.


 

Rikli Balance Hotel 4*S 

Cankarjeva 4, 4260 Bled, Slovenija

Rikli Balance Hotel (Štirizvezdični superior hotel) se nahaja na vzpetini nad Blejskim jezerom. V hotelu oživljajo tradicijo lokalnega okolja in so trajnostno naravnani.

Zdravilec Arnold Rikli, ki je v 19. stoletju na Bledu ustanovil zdraviliški center, je zapisal: »Vsaka naša misel, vdih, srčni utrip, vsak občutek, prepričanje in gib pošiljajo po telesu energijske signale, ki vplivajo na celotno naše bitje.« Tej misli sledi Wellness Živa s širokim naborom storitev.

Če želite izkoristiti blagodejne učinke narave in se napolniti z energijo, vam je Rikli Balance Hotel pisan na kožo!

Rezervirajte si bivanje z nočitvijo & zajtrkom (BB) zdaj!
Rezervirajte si bivanje z nočitvijo & zajtrkom & večerjo (HB) zdaj!

Grand Hotel Toplice Hotel 5* 

Cesta svobode 12, 4260 Bled, Slovenija

Grand Hotel Toplice stoji na obali Blejskega jezera, tam, kjer je razgled na jezero, blejski otoček in blejski grad najlepši.
Prepustite se popeljati v svet, ko je čas tekel počasneje. 

Zdravilni termalni izvir, ki žubori pod hotelom, in udobne postelje, ki se prilagajajo za vaše največje udobje, vas bodo zazibale v krepčilen spanec. Dajte tudi svoji zgodbi čas, da se z velikimi črkami zapiše v zgodovino našega hotela.

Rezervirajte si bivanje z nočitvijo & zajtrkom (BB) zdaj!
Rezervirajte si bivanje z nočitvijo & zajtrkom & večerjo (HB) zdaj!

Hotel Park 4* 

Cesta svobode 15, 4260 Bled, Slovenija

Bled je v svetovnem merilu edinstven alpski biser postavljen v dihjemajočo naravo, leži na robu Triglavskega narodnega parka ter tako združuje dva izredno pomembna elementa narave – vodo in gozd. Voda in gozd sta tisti dve naravni danosti, ki sta bili naše ključno vodilo pri prenovi Hotela Park. 

Že ob samem vstopu v Hotel Park se vam ponudbi zares neverjeten razgled na Blejsko jezero in vas takoj opomni, da ste na oddihu – dobrodošli!

Rezervirajte si bivanje z nočitvijo & zajtrkom (BB) zdaj!
Rezervirajte si bivanje z nočitvijo & zajtrkom & večerjo (HB) zdaj!

Za vsa dodatna vprašanja vezana na dogodek se prosim obrnite na organizatorja dogodka, Sandro Lamut na: [email protected]
v nujnih primerih pokličite na: +386 31767545

Uporabne informacije dogodka

Lokacija dogodka

RIKLI BALANCE HOTEL, dvorana Arnold

Cankarjeva 4, 4260 Bled, Slovenija

Hotel Rikli Balance se nnahaja na vzpetini nad Blejskim jezerom.

Parking v Rikli hotelu je brezplačen za vse Stargate udeležence v primeru bivanja v hotelu več kot 5 dni, sicer je cena 10 Eur na dan (dan pomeni 24 ur in se prične ob 14. uri na dan prihoda in se zaključi ob 14. uri na dan odhoda).

Druge možnosti parkiranja
  • Ob zasedenosti hotelskih parkirišč je gostom na voljo tudi parkirišče Želeče (na Cankarjevi cesti), ki je od hotela Rikli Balance Hotel oddaljeno ca. 250 m, od Hotela Park ca. 400 m in od Grand Hotela Toplice ca. 700 m. Cena parkiranja na parkirišču Želeče za goste, ki bivajo v naših hotelih, je 7 € na dan (dan pomeni 24 ur in se prične ob 14. uri na dan prihoda in se zaključi ob 14. uri na dan odhoda). Parkirišče Želeče ne obratuje stalno.
  • Rezervacija parkirnega mesta ni možna.
  • Na voljo so javna parkirna mesta proti plačilu parkirnine.

Datumi delavnice, časovnica in registracija

Svetovni Stargate dogodek se začne v petek, 9. septembra ob 10:00 in traja do 18:15 

Prosimo bodite v dvorani vsak dan najkasneje do 9:45 in se pred začetkom povežite s prijatelji ali si ustvarite nova poznanstva. To je velik del namena svetovnega Stargate srečanja.

Če ste se pridružili temu srečanju, ste se tudi zavezali, da se boste udeležili vsakega srečanja!  To je pomembno zato, da nne prihaja do motenj v energiji.

Svetovni Stargate dogodek se zaključi v torek, 13. septembra ob 16:15pm.

Registracija:

Prosimo, da se prijavite dovolj zgodaj, da bomo lahko vsi pravočasno v dvorani!

Registracija se odpre v:

  • četrtek, 8. septembra ob 19:00 in se zaključi ob 20:00.
  • petek, 9. septembra zjutraj ob 8:00 in se zaključi ob 9:45.

Prosimo vas, bodite točni. 

Opcijsko: Naročilo kosila v Rikli Balance Hotelu

Kosila na tem petdnevnem dogodku niso vključena. Če se odločite za samopostrežno kosilo v hotelski restavraciji, smo se s hotelom dogovorili za nižjo ceno. Ta poseben dogovor velja samo za hotel Rikli Balance Hotel, v katerem poteka dogodek. Kosilo toplo priporočamo, da bomo ohranili energijo v hotelu, se povezali, ko bomo skupaj jedli, in ne boste v časovni stiski, če bi na kosilo hodili kam drugam.

Na voljo je velika izbira hrane za vse okuse in želje: vegetarijanska, brezglutenska, veganska, mesna, ki temelji na svežih sestavinah in lokalnih jedeh. . .

Na kosilo se lahko naročite tukaj!

Opcijsko: Prevod v slovenski jezik

Na srečanju v živo bo na voljo simultano prevajanje v slovenski jezik s slušalkami. Prijava je na voljo samo online. Na dan dogodka prijave ne bodo mogoče.

Na prevod se lahko prijavite tukaj!

Steklenice z vodo

S seboj prinesite svojo steklenico z vodo. Pomembno je, da ostanete ves čas delavnice hidrirani, saj boste tako lahko bolje izkoristili energijski potencial in polja, ki jih bomo ustvarili skupaj.  

za vsa dodatna vprašanja kontaktirajte Sandro Lamut, [email protected].
Za vrnitev na registracijsko stran dogodka kliknite tukaj!

Če si po dogodku zaželite še dodaten prosti čas  in ne veste kje in kako ga preživeti...

Obiščite zanimivo stran s klikom na gumb spodaj, kjer morda najdete, kaj zanimivega za vas.

Obilo užitkov!