Popotovanje zvezdnih duš Starseed 

Evolucija človeštva

 

Posebna izkušnja na spletu s Kryonom in Alcazarjem

Vi vsi prihajate iz zvezd ...

Kratka predstavitev

Video Poster Image

To je edinstvena priložnost, saj se bo modrost Duha zlila skozi Kryona in Alcazarja, ki bosta podala ne le globoko razumevanje in pogled na bit človeške izkušnje, ampak se bo vsak posameznik preko energijske podpore Stargate meditacij napolnil z energijo, da bomo v morfično polje človeštva kolektivno žarčili energije nove, višje realnosti. 

 

 

Posnetek prenosa je zdaj na voljo.

Spletni dogodek se je v živo predvajal 3. junija 2020, trikrat po 90 minut.

 

"Ko je celoten sistem popolnoma iz ravnovesja, so majhni otočki usklajenosti v morju kaosa sposobni celoten sistem dvigniti v višjo poravnavo."  Illya Prigogine

 
"Zdaj je čas, tu je okno velike priložnosti, da ustvarite višjo realnost. Čas, da se povežete v eno in projicirate prihodnost, v kateri v življenju vsakega človeka prevladuje ljubezen, spoštovanje in obilje."  - Alcazar

Od kod smo prišli

Vsi ste večna bitja na popotovanju raziskovanja in evolucije. Prihajate z zvezd, sem pa ste prispeli pred tisočletji…. Ste razsvetljena bitja, ki so prišla, da bi tukaj na Zemlji v 3D realnosti izkusila dualnost.
 
Vaša zavest se je potopila v nižje frekvence, kar sedaj imenujete doba teme, v nekaj zadnjih življenjih pa ste se kolektivno odločili, da se ponovno dvignete v zavedanje.

Kje smo zdaj

Ko se zavedanje širi, na dan prihaja vse, kar je bilo skrito »pod površjem«, vsa manipulacija in nadzor. 

Človeštvo je na prelomni točki. Še nikoli doslej niste bili v taki globalni situaciji.

Zaustavitev vsega sveta je priložnost, da zahtevate in ustvarite nov potencial.

Kam gremo

Na tistih, ki imajo širše zavedanje, je, da svojo osredotočeno namero prinesejo v novo realnost, ki se lahko ustvari tukaj na Zemlji.

Kryon in Alcazar bosta razkrila višji pogled na možnosti za našo novo prihodnost in kako pomemben je vsak od nas v ustvarjanju višje realnosti  tu na Zemlji.

Čas je, da si predstavljamo prihodnost, kjer je poskrbljeno za vse ljudi, kjer je spoštovanje. Meje med ljudmi in državami se pretopijo, obilje je na voljo za vse, ustvarjalnost pa cveti!

Rodovitna tla za nove inovacije 

"To, kar dojemamo kot kaos, so rodovitna tla za nove inovacije, osebne, družbene, globalne. Vabimo vas, da se vključite v popolnoma novo razumevanje. Iz tega razumevanja pa ustvarjate novo realnost.


Inovativnost pomeni, da na dan pridejo vse tehnologije, ki že obstajajo, saj je zdaj čas, ko so lahko na voljo za vse ljudi. Zaradi raznih mehanizmov nadzora to doslej ni bilo mogoče." Alcazar

 Pridružite se nam na popotovanju zvezdnih duš Starseed!

 Posneto v živo 3. junija 2020 

 

Naš namen je, da to modrost podelimo s svetom. V želji, da bi bile te izkušnje bolj dostopne za tiste države in posameznike, ki imajo trenutno finančne težave, je na voljo tudi ugodna cena za ta program. Vzemite si trenutek, se uglasite in začutite, v kolikšni meri želite podpreti delo Kryona in izkušnjo Stargate.

$33

Enkratno plačilo

  • Video posnetki
  • Avdio set mp3
Registrirajte se tukaj!

$11

Enkratno plačilo

  • Video posnetki
  • Avdio set mp3
Registrirajte se tukaj!

Izvajalci

Dr. Lee Carroll, kanaliziranje Kryona

Lee je po vsem svetu priznan kot prvotni kanal za Kryon sporočila. V letih delovanja se je sedemkrat odzval povabilu, da v palači Združenih narodov v New Yorku kanalizira Kryona. Dogodki Kryon potekajo povsod po ZDA in Kanadi, zahodni Evropi, Izraelu, Rusiji, Bolgariji, na Poljskem, v baltskih državah in Južni Ameriki. V letih 2015 in 2016 je prestižna revija »Mind, body, spirit« WATKINS iz GB uvrstila Leeja Carrolla med »100 najbolj vplivnih živečih ljudi na področju duhovnosti«. Več o Leeju Carrollu in Kryonu najdete TUKAJ.  

Prageet in Julieanne, Izkušnja z Zvezdnimi vrati Stargate

Prageet je angleškega porekla, je mednarodno priznan kanal, ki že trideset let ljudem pomaga na njihovi duhovni poti. S svojim vodnikom Alcazarjem je oblikoval in ustvaril  strukturo Zvezdnih vrat Stargate, ki skupinam in posameznikom pomaga pri procesu razumevanja in spoznavanja sebe v procesu prebujenja. Vse svoje življenje je usmeril v raziskovanje in dojemanje, kako delujemo kot človeška bitja, kako na nas vpliva nezavedni um in čustva ter kako se lahko premaknemo iz vzorcev, ki nas ovirajo. 

Julieanne je pri delu z Zvezdnimi vrati Stargate začela sodelovati leta 2012, ko je odkrila globoko povezavo z Zvezdnimi vrati in vodnikom Alcazarjem, ki ga tudi sama kanalizira. Prvotno je želela študirati alternativno medicino, a je zdaj s svojim delovanjem popolnoma predana osebni preobrazbi človeka in pospešenemu procesu samozdravljenja s pomočjo visokih vibracijskih frekvenc Stargate. Vodnik Alcazar jo je usmeril v razvoj nove oblike energijskega samozdravljenja, ki se imenuje Esenca življenja, kar Julieanne predaja po vsem svetu.

O izkušnji z Zvezdnimi vrati Stargate

In ta uglašenost, ta vibracija vas podpre, da se lahko raztopijo stare omejitve, ki vam ne služijo več. Pomaga vam pri povezovanju z vašo tako imenovano superzavestjo, ki je vaš pravi jaz, vaša briljantnost, ki jo imate v sebi.


Zvezdna vrata Stargate so tu, da vam pomagajo odkriti vaš resnični jaz.


Noben napor ni potreben, le sprostite se v dobronamerne, podporne energije, ki vas povezujejo z mnogimi vodniki in dimenzijskimi realnostmi, ki so vam na voljo, pomagajo vam, vas povzdignejo in vam pokažejo, kako vseobsegajoča je realnost daleč onkraj vsega, kar ste doživeli doslej.

Jonathan, Anglija

"Mislim, da so Zvezdna vrata nekaj premaknila v meni, saj sem na višji vibraciji, zagotovo pa vsakodnevne zadeve tečejo DOSTI lažje, tudi več posla dobivam. Nečesa, kar mi je doslej povzročalo težave v življenju, zdaj ni več. In zanimivo, tudi samozavest se mi je povrnila!"

Jeanette, ZDA

"Doživela sem razširjeno povezavo s kvantnim poljem, globlje razumevanje mojega namena in pomen mojega prispevka v razvoju zavesti ter globok občutek notranje radosti. Izjemno!"

Espavo Vicki, Australija

"Najlepša hvala za vse, kar ste! Odkar sem naletela na delo z Zveznimi vrati Stargate, se je moje zdravje in energija popolnoma obrnila."

"Čas je, da začutite podporo, upanje in radost glede prihodnosti za vas individualno in za celo človeštvo."

 

Registracija je tukaj!