Superzavestni notranji otrok

 

Vaš prehod v razširjeno realnost

"Ali ste pripravljeni stopiti skozi prehod in odkriti novega sebe?"

 

Pridru┼żite se nam v tem notranjem raziskovanju!

 

S klikom tukaj!

Vabimo vas v 4–tedensko izkušnjo!

Spoznajte svojega notranjega otroka in odkrijte, kako je lahko vaš notranji otrok vaš vodnik, zdravilec, ustvarjalec in vaš prehod v razširjeno realnost.

 

"Veliko je razli─Źnih tehnik dela z notranjim otrokom, a vendar se ni─Ź ne more primerjati s Stargate delom z notranjim otrokom, ki poteka v kvantnem polju.

In tako vas vabimo na to notranje raziskovanje. Pokazalo se je, da je naša tehnika pomagala tiso─Źim udele┼żencem, ki so za┼żiveli z ve─Ź svobode, ustvarjalnosti in obilja."

 

- Alcazar, vodnik Zvezdnih vrat

 


  

Na spodnji povezavi lahko slišite sporo─Źilo Alcazarja o superzavestnem notranjem otroku.

Štiritedenska serija

Nove globine in višine Stargate dela z notranjim otrokom

 

Alcazar poda globje razumevanje superzavestnega notranjega otroka.

Vsak teden bodo vodene meditacije vse bolj krepile naša energijska polja in tako bodo šla spoznanja lahko onkraj uma v globoko, transformativno izkušnjo.

Vsak teden bo Alcazar delal z notranjim otrokom prostovoljcev, ustvaril se bo energijski model, ki ga boste lahko integrirali, saj bo Alcazar opisal in ponazoril, kako lahko na preprost na─Źin poglobite svoj odnos z notranjim otrokom.

 

"─îe sprejmete odlo─Źitev, da se boste potopili globoko v povezavo s svojim notranjim otrokom, se vam bodo razkrila podro─Źja, o katerih do sedaj niste niti razmišljali."

-Alcazar

Notranji vodnik

Prvi teden 

Notranji zdravilec

Drugi teden

"Delo z notranjim otrokom ni nekaj, kar narediš enkrat in odkljukaš kot opravljeno. Delo z notranjim otrokom pomeni, da vzpostaviš ljube─Ź odnos s svojo mlajšo razli─Źico sebe.

Vašega notranjega otroka imenujemo notranji vodnik, saj se zelo dobro zaveda vseh stisk iz vaših zgodnjih let. Vaš notranji otrok vam bo vsaki─Ź, ko se pove┼żete z njim oz. njo, pokazal, na kateri te┼żavi je najbolj smiselno delati. 

Mnogi ste se v preteklosti ┼że udele┼żili tega programa, a v tej seriji vam bomo predstavili dosti globlji aspekt vašega notranjega otroka, ki je povezan s svojo superzavestjo. V zgodnjih letih je povezava zelo mo─Źna, dosti mo─Źnejša od te, ki jo ima ve─Źina od vas kot odrasla oseba.  In tako lahko preko notranjega otroka pridete do modrosti svoje superzavesti. Ko še naprej krepite ta stik, vam lahko vaš notranji otrok za─Źne pomagati pri vašem razumevanju. 

In tako vas bo vaš notranji otrok vodil korak za korakom, od omejitve do omejitve, v vašem ┼żivljenju pa se bo ustvarilo ve─Ź svobode in razumevanja. Zelo kmalu bo vaš odnos z malo deklico ali de─Źkom postal tako otipljiv, da boste videli, kako vaš notranji otrok z vami komunicira vsak dan. In tu bomo za─Źeli."

 

 

 

 

"Vaš notranji otrok je tudi vaš notranji zdravilec. Zaveda se vsega, kar je pre┼żivel. Zaveda se, kaj je treba razrešiti. Zaveda se, kaj je bilo v preteklosti bole─Źe na ─Źustveni, fizi─Źni in mentalni ravni. In ko delamo z notranjim otrokom v Stargate energijah, se o tem, na ─Źem boste delali, ne odlo─Źite vi kot odrasla oseba, ampak vam to poka┼że vaš notranji otrok. 

Notranji otrok pride k vam v primerni starosti, ko je dolo─Źena situacija povzro─Źila bole─Źino in ste se zaprli, sledila pa je omejitev, podzavestni program. Vaš notranji otrok vas bo vodil korak za korakom. Najprej se bo pojavila najbolj pomembna omejitev, druga za drugo pa bodo sledile še ostale.   

Magi─Źnost tega konkretnega programa za delo z notranjim otrokom je v tem, da vam bomo predstavili superzavestni aspekt vašega notranjega otroka, ki bo vodil ves proces. Ob vsakem spoznanju in opuš─Źanju pride do zdravljenja na neki ravni, bodisi fizi─Źni, kar se lahko zgodi, mentalni, ─Źustveni in duhovni.  

Zdravljenje  preprosto pomeni, da dovolimo, da energije te─Źejo, kot ┼żelijo, namesto, da smo v omejitvah, nepozorni ali preprosto odrezani. V vas je veliko energij, ki so vam na voljo, a so v tem trenutku zelo omejene ali pa odrezane. Zato dovolite svojemu notranjemu zdravilcu, notranjemu otroku, da vam pomaga zdaj, ko ste odrasla oseba in tako lahko postanete bolj dinami─Źni, polni energije, ustvarjalni, radostni, ljube─Źi in še bi lahko naštevali."

 

Notranji ustvarjalec

Tretji teden 

Notranji prehod

─îetrti teden

"V tem programu vam bomo predstavili vašega notranjega ustvarjalca in tu vstopamo v magi─Źnost in še globlje dojamemo aspekt superzavesti vašega notranjega otroka. Vaš superzavestni jaz, ki je deloval skozi vašega notranjega otroka, je pravzaprav skrbel zanj v vaših zgodnjih letih. ─îloveški aspekt je pre┼żivljal te┼żke situacije, superzavestni aspekt vašega notranjega otroka pa je rekel: «Pusti to te┼żko situacijo ob strani, v tem trenutku se z njo nisi sposoben soo─Źiti.  Z njo se boš lahko soo─Źil kasneje v ┼żivljenju.« 

In tako lahko dojamete, da je superzavestni aspekt vašega notranjega otroka popolnoma zavesten, popolnoma povezan z Duhom in popolnoma razume proces ─Źloveškega ┼żivljenja. Tako lahko malega de─Źka ali deklico usmerja skozi izzive ┼żivljenja, ko spet in spet re─Źe: «S to situacijo se zdaj ne moreš soo─Źiti, daj jo na stran.« In kaj na fizi─Źni ravni pomeni, da daš nekaj na stran? To pomeni, da v svojo podzavest potisneš program, ki pravi: »Temu se izogni, dokler tega ne boš pripravljen razrešiti.« 

Vaša superzavest je vodila vašega notranjega otroka in ga na nek na─Źin š─Źitila pred ┼żivljenjskimi situacijami, s katerimi se otrok ni mogel soo─Źiti. A zdaj, preljubi, zdaj je ─Źas, da se vrnete. Zdaj je ─Źas, da dovolite, da vam vaš superzavestni notranji otrok poka┼że te stiske, te situacije. In ob tem  pride do zdravljenja. 

Tak je proces, kajti, ko za─Źnete razreševati te te┼żave, se skozi vas za─Źne pretakati ve─Ź ┼żivljenjske sile in do zdravljenja pride na vseh ravneh, v vašem odraslem ┼żivljenju pa se za─Źnete povezovati z vse ve─Źjim pretokom. Vse ve─Ź se k vam steka iz vaše superzavesti. In tako v ┼żivljenje pride navdušenje."

"In tako, preljubi, se za─Źnete zavedati, da je vaš notranji otrok vaš ─Źudoviti vodnik.  In ko ste v svojem ┼żivljenju s svojim notranjim otrokom naredili veliko evolucijskih korakov, vas bo vaš notranji otrok usmerjal še bolj jasno, razlo─Źno, z veliko podpore.

Ko za─Źnete opuš─Źati omejitve iz preteklosti, za─Źne vaša energija vibrirati na popolnoma novi ravni. Odpre se vam dostop do sposobnosti, ki vam doslej niti na misel niso prišle. Povezovati se namre─Ź za─Źnete z modrostjo, ki jo nosite iz preteklih ┼żivljenj. Notranji ─Źuti se za─Źnejo prebujati in videli boste, da vaš notranji otrok vse to ┼że ve. Vaš notranji otrok vam bo pokazal, kako priti do magi─Źnosti, do briljantnosti vsega, kar ste.  

Zdaj do┼żivljate le majhen del─Źek ┼żivljenja, tako majhen del─Źek realnosti. Kako bi vam bilo, ─Źe bi lahko videli vodnike, ki so ob vas? Kako bi vam bilo, ─Źe bi z njimi lahko preprosto poklepetali, kot lahko poklepetate s prijateljem? Kako bi vam bilo, ─Źe bi se spomnili, da ste bili v prejšnjih ┼żivljenjih zdravilec in so se te energije zdaj vrnile k vam? Vaš notranji otrok vam vse to lahko poka┼że in vam za─Źne pomagati. Vaš notranji otrok postave notranji u─Źitelj. 

Vaš notranji otrok predstavlja prehod v vse, kar lahko postanete. Za to pa je potrebno zaupanje. Mali otrok vam mora zaupati. ─îutiti mora vašo ljubezen, so─Źutje, vaše razumevanje. In tako bo lahko ─Źloveški aspekt vašega notranjega otroka na izjemen na─Źin k sebi priklical  superzavestni aspekt notranjega otroka, ki je notranji vodnik. To je prehod do spoznavanja sebe na mnogo ravneh. ─îe z namero poglobite svojo povezavo z notranjim otrokom, se vam lahko odprejo podro─Źja, o katerih niti razmišljali niste. 

To je povabilo. To je Alcazar, Zvezdna vrata Stargate, Duh, ki vam govori: »Ste pripravljani stopiti skozi ta prehod in odkriti svoj novi jaz?"

Bodite z nami v tem notranjem raziskovanju!

Naš namen je podeliti to modrost s svetom. ┼Żelimo si, da bi bile te izkušnje bolj dostopne tudi tistim dr┼żavam in posameznikom, ki se trenutno soo─Źajo s finan─Źnimi te┼żavami. Zato smo omogo─Źili tudi ugodno mo┼żnost za nakup programa. Prosimo vas, da si vzamete trenutek, se uglasite in poglejte, v kolikšni meri ┼żelite podpreti delo z Zvezdnimi vrati Stargate!

Cena za to 4-tedensko serijo

$55

Enkratno pla─Źilo

 • Dostop do vseh prevedenih prenosov
 • Video posnetki
 • Avdio posnetki vseh meditacij in kanaliziranih sporo─Źil
 • Skupnost Stargate na spletu
PRIJAVITE SE ZDAJ

Cena za to 4-tedensko serijo

$111

Enkratno pla─Źilo

 • Dostop do vseh prevedenih prenosov
 • Video posnetki
 • Avdio posnetki vseh meditacij in kanaliziranih sporo─Źil
 • Skupnost Stargate na spletu
PRIJAVITE SE ZDAJ

Cena za to 4-tedensko serijo

$222

Enkratno pla─Źilo

 • Dostop do vseh prevedenih prenosov
 • Video posnetki
 • Avdio posnetki vseh meditacij in kanaliziranih sporo─Źil
 • Skupnost Stargate na spletu
PRIJAVITE SE ZDAJ

Kaj so o Stargate delu s Superzavestnim notranjim otrokom povedali udele┼żenci programa

Dragica

┼Żelim se zahvaliti za vse kar delate in za mo┼żnost sodelovati v programu. Program notranji otrok je za mene najve─Ź in najvišja kvaliteta z katero sem se do sedaj sre─Źala. Program bom ponovila še ve─Źkrat.

Cenim spoštujem in sem hvale┼żna

Petra

─îudovite energije...solze so me ─Źistile. Zelo mo─Źno je bilo. Hvaaaaaaalaaa vsem vam in vsem po celem svetu. Bring mi moreeeee.

Darja

Vse cestitke za vaše delo. Iskreno sem hvale┼żna za ta ─Źudovit program. Najvišje ocene. Hvala za vaše poslanstvo in vse lepo zelim.

"Vstopite v popolnoma novo raven izkušnje ─Źloveka."

 

Alcazar