Superzavestni notranji otrok

 

Vaš prehod v razširjeno realnost

"Ali ste pripravljeni stopiti skozi prehod in odkriti novega sebe?"

 

Pridružite se nam v tem notranjem raziskovanju!

 

S klikom tukaj!

Vabimo vas v 4–tedensko izkušnjo!

Spoznajte svojega notranjega otroka in odkrijte, kako je lahko vaš notranji otrok vaš vodnik, zdravilec, ustvarjalec in vaš prehod v razširjeno realnost.

 

"Veliko je različnih tehnik dela z notranjim otrokom, a vendar se nič ne more primerjati s Stargate delom z notranjim otrokom, ki poteka v kvantnem polju.

In tako vas vabimo na to notranje raziskovanje. Pokazalo se je, da je naša tehnika pomagala tisočim udeležencem, ki so zaživeli z več svobode, ustvarjalnosti in obilja."

 

- Alcazar, vodnik Zvezdnih vrat

 


  

Na spodnji povezavi lahko slišite sporočilo Alcazarja o superzavestnem notranjem otroku.

Štiritedenska serija

Nove globine in višine Stargate dela z notranjim otrokom

 

Alcazar poda globje razumevanje superzavestnega notranjega otroka.

Vsak teden bodo vodene meditacije vse bolj krepile naša energijska polja in tako bodo šla spoznanja lahko onkraj uma v globoko, transformativno izkušnjo.

Vsak teden bo Alcazar delal z notranjim otrokom prostovoljcev, ustvaril se bo energijski model, ki ga boste lahko integrirali, saj bo Alcazar opisal in ponazoril, kako lahko na preprost način poglobite svoj odnos z notranjim otrokom.

 

"Če sprejmete odločitev, da se boste potopili globoko v povezavo s svojim notranjim otrokom, se vam bodo razkrila področja, o katerih do sedaj niste niti razmišljali."

-Alcazar

Notranji vodnik

Prvi teden 

Notranji zdravilec

Drugi teden

"Delo z notranjim otrokom ni nekaj, kar narediš enkrat in odkljukaš kot opravljeno. Delo z notranjim otrokom pomeni, da vzpostaviš ljubeč odnos s svojo mlajšo različico sebe.

Vašega notranjega otroka imenujemo notranji vodnik, saj se zelo dobro zaveda vseh stisk iz vaših zgodnjih let. Vaš notranji otrok vam bo vsakič, ko se povežete z njim oz. njo, pokazal, na kateri težavi je najbolj smiselno delati. 

Mnogi ste se v preteklosti že udeležili tega programa, a v tej seriji vam bomo predstavili dosti globlji aspekt vašega notranjega otroka, ki je povezan s svojo superzavestjo. V zgodnjih letih je povezava zelo močna, dosti močnejša od te, ki jo ima večina od vas kot odrasla oseba.  In tako lahko preko notranjega otroka pridete do modrosti svoje superzavesti. Ko še naprej krepite ta stik, vam lahko vaš notranji otrok začne pomagati pri vašem razumevanju. 

In tako vas bo vaš notranji otrok vodil korak za korakom, od omejitve do omejitve, v vašem življenju pa se bo ustvarilo več svobode in razumevanja. Zelo kmalu bo vaš odnos z malo deklico ali dečkom postal tako otipljiv, da boste videli, kako vaš notranji otrok z vami komunicira vsak dan. In tu bomo začeli."

 

 

 

 

"Vaš notranji otrok je tudi vaš notranji zdravilec. Zaveda se vsega, kar je preživel. Zaveda se, kaj je treba razrešiti. Zaveda se, kaj je bilo v preteklosti boleče na čustveni, fizični in mentalni ravni. In ko delamo z notranjim otrokom v Stargate energijah, se o tem, na čem boste delali, ne odločite vi kot odrasla oseba, ampak vam to pokaže vaš notranji otrok. 

Notranji otrok pride k vam v primerni starosti, ko je določena situacija povzročila bolečino in ste se zaprli, sledila pa je omejitev, podzavestni program. Vaš notranji otrok vas bo vodil korak za korakom. Najprej se bo pojavila najbolj pomembna omejitev, druga za drugo pa bodo sledile še ostale.   

Magičnost tega konkretnega programa za delo z notranjim otrokom je v tem, da vam bomo predstavili superzavestni aspekt vašega notranjega otroka, ki bo vodil ves proces. Ob vsakem spoznanju in opuščanju pride do zdravljenja na neki ravni, bodisi fizični, kar se lahko zgodi, mentalni, čustveni in duhovni.  

Zdravljenje  preprosto pomeni, da dovolimo, da energije tečejo, kot želijo, namesto, da smo v omejitvah, nepozorni ali preprosto odrezani. V vas je veliko energij, ki so vam na voljo, a so v tem trenutku zelo omejene ali pa odrezane. Zato dovolite svojemu notranjemu zdravilcu, notranjemu otroku, da vam pomaga zdaj, ko ste odrasla oseba in tako lahko postanete bolj dinamični, polni energije, ustvarjalni, radostni, ljubeči in še bi lahko naštevali."

 

Notranji ustvarjalec

Tretji teden 

Notranji prehod

Četrti teden

"V tem programu vam bomo predstavili vašega notranjega ustvarjalca in tu vstopamo v magičnost in še globlje dojamemo aspekt superzavesti vašega notranjega otroka. Vaš superzavestni jaz, ki je deloval skozi vašega notranjega otroka, je pravzaprav skrbel zanj v vaših zgodnjih letih. Človeški aspekt je preživljal težke situacije, superzavestni aspekt vašega notranjega otroka pa je rekel: «Pusti to težko situacijo ob strani, v tem trenutku se z njo nisi sposoben soočiti.  Z njo se boš lahko soočil kasneje v življenju.« 

In tako lahko dojamete, da je superzavestni aspekt vašega notranjega otroka popolnoma zavesten, popolnoma povezan z Duhom in popolnoma razume proces človeškega življenja. Tako lahko malega dečka ali deklico usmerja skozi izzive življenja, ko spet in spet reče: «S to situacijo se zdaj ne moreš soočiti, daj jo na stran.« In kaj na fizični ravni pomeni, da daš nekaj na stran? To pomeni, da v svojo podzavest potisneš program, ki pravi: »Temu se izogni, dokler tega ne boš pripravljen razrešiti.« 

Vaša superzavest je vodila vašega notranjega otroka in ga na nek način ščitila pred življenjskimi situacijami, s katerimi se otrok ni mogel soočiti. A zdaj, preljubi, zdaj je čas, da se vrnete. Zdaj je čas, da dovolite, da vam vaš superzavestni notranji otrok pokaže te stiske, te situacije. In ob tem  pride do zdravljenja. 

Tak je proces, kajti, ko začnete razreševati te težave, se skozi vas začne pretakati več življenjske sile in do zdravljenja pride na vseh ravneh, v vašem odraslem življenju pa se začnete povezovati z vse večjim pretokom. Vse več se k vam steka iz vaše superzavesti. In tako v življenje pride navdušenje."

"In tako, preljubi, se začnete zavedati, da je vaš notranji otrok vaš čudoviti vodnik.  In ko ste v svojem življenju s svojim notranjim otrokom naredili veliko evolucijskih korakov, vas bo vaš notranji otrok usmerjal še bolj jasno, razločno, z veliko podpore.

Ko začnete opuščati omejitve iz preteklosti, začne vaša energija vibrirati na popolnoma novi ravni. Odpre se vam dostop do sposobnosti, ki vam doslej niti na misel niso prišle. Povezovati se namreč začnete z modrostjo, ki jo nosite iz preteklih življenj. Notranji čuti se začnejo prebujati in videli boste, da vaš notranji otrok vse to že ve. Vaš notranji otrok vam bo pokazal, kako priti do magičnosti, do briljantnosti vsega, kar ste.  

Zdaj doživljate le majhen delček življenja, tako majhen delček realnosti. Kako bi vam bilo, če bi lahko videli vodnike, ki so ob vas? Kako bi vam bilo, če bi z njimi lahko preprosto poklepetali, kot lahko poklepetate s prijateljem? Kako bi vam bilo, če bi se spomnili, da ste bili v prejšnjih življenjih zdravilec in so se te energije zdaj vrnile k vam? Vaš notranji otrok vam vse to lahko pokaže in vam začne pomagati. Vaš notranji otrok postave notranji učitelj. 

Vaš notranji otrok predstavlja prehod v vse, kar lahko postanete. Za to pa je potrebno zaupanje. Mali otrok vam mora zaupati. Čutiti mora vašo ljubezen, sočutje, vaše razumevanje. In tako bo lahko človeški aspekt vašega notranjega otroka na izjemen način k sebi priklical  superzavestni aspekt notranjega otroka, ki je notranji vodnik. To je prehod do spoznavanja sebe na mnogo ravneh. Če z namero poglobite svojo povezavo z notranjim otrokom, se vam lahko odprejo področja, o katerih niti razmišljali niste. 

To je povabilo. To je Alcazar, Zvezdna vrata Stargate, Duh, ki vam govori: »Ste pripravljani stopiti skozi ta prehod in odkriti svoj novi jaz?"

Bodite z nami v tem notranjem raziskovanju!

Naš namen je podeliti to modrost s svetom. Želimo si, da bi bile te izkušnje bolj dostopne tudi tistim državam in posameznikom, ki se trenutno soočajo s finančnimi težavami. Zato smo omogočili tudi ugodno možnost za nakup programa. Prosimo vas, da si vzamete trenutek, se uglasite in poglejte, v kolikšni meri želite podpreti delo z Zvezdnimi vrati Stargate!

Cena za to 4-tedensko serijo

$55

Enkratno plačilo

 • Dostop do vseh prevedenih prenosov
 • Video posnetki
 • Avdio posnetki vseh meditacij in kanaliziranih sporočil
 • Skupnost Stargate na spletu
PRIJAVITE SE ZDAJ

Cena za to 4-tedensko serijo

$111

Enkratno plačilo

 • Dostop do vseh prevedenih prenosov
 • Video posnetki
 • Avdio posnetki vseh meditacij in kanaliziranih sporočil
 • Skupnost Stargate na spletu
PRIJAVITE SE ZDAJ

Cena za to 4-tedensko serijo

$222

Enkratno plačilo

 • Dostop do vseh prevedenih prenosov
 • Video posnetki
 • Avdio posnetki vseh meditacij in kanaliziranih sporočil
 • Skupnost Stargate na spletu
PRIJAVITE SE ZDAJ

Kaj so o Stargate delu s Superzavestnim notranjim otrokom povedali udeleženci programa

Dragica

Želim se zahvaliti za vse kar delate in za možnost sodelovati v programu. Program notranji otrok je za mene največ in najvišja kvaliteta z katero sem se do sedaj srečala. Program bom ponovila še večkrat.

Cenim spoštujem in sem hvaležna

Petra

Čudovite energije...solze so me čistile. Zelo močno je bilo. Hvaaaaaaalaaa vsem vam in vsem po celem svetu. Bring mi moreeeee.

Darja

Vse cestitke za vaše delo. Iskreno sem hvaležna za ta čudovit program. Najvišje ocene. Hvala za vaše poslanstvo in vse lepo zelim.

"Vstopite v popolnoma novo raven izkušnje človeka."

 

Alcazar