Brezplačni programi

 Obiščite tudi naš YouTube kanal 

Povezovanje Lemurije in Atlantide

Bodite del preoblikovanja in združevanja novih lemurskih in atlantidskih energij, ko nas Arkturijanci preko Viviane Chauvet vodijo pri zasidranju tega novega potenciala...

Gre za posebno GLOBALNO meditacijo, s katero se je ustvarilo močno energijsko polje in te energije visokih vibracij so se s pomočjo močne namere vseh sodelujočih in tistih v prihodnosti ponesle v svet (ne pozabite, da se to dogaja v kvantnem polju, kjer časa kot takega ni!).

Predvajano junija 2024 

Raziščite

Srfanje na valovih nove časovnice

Vrhunec globalnega srečanja v Grčiji je ustvaril energijske valove, ki so se razširili po planetu in so bili namenjeni ustvarjanju nove, višje časovnice za človeštvo.

Predstavljajte si življenje, v katerem ste v sozvočju z vesoljem, v katerem premagujete življenjske izzive, ustvarjate priložnosti za rast, dvigujete svojo zavest in prepoznavate svojo sposobnost zavestnega ustvarjanja!
Alcazar nas želi pri tem podpreti s to brezplačno serijo prenosov v živo. 

Predvajano od oktobra do decembra 2023

Raziščite

Kvantna evolucija

Pridružite se nam v seriji šestih energijskih meditacij Stargate. Te meditacije so predpriprava na enega najbolj drastičnih preskokov v energiji izkušnje z Zvezdnimi vrati Stargate doslej.

Bodite med tistimi, ki bodo zasidrali novo mrežo kvantnih generatorjev!

Predvajano februarja 2023

Raziščite

Izkušnja v praznini čistega potenciala - pojdimo še globlje.

Ta brezplačna izkušnja je uvod v ponovitev najbolj napredne serije Zvezdnih vrat doselj "Izkušnja v praznini čistega potenciala". Na tem webinarju smo Alcazarja povprašali o prednostih zavestnega premika »v praznino«, sledila pa je transmisija Zvezdnih vrat, ki vas dejansko popelje v to stanje! Skupaj raziskujemo, kaj pravzaprav je "praznina čistega potenciala" - in kako skupnost Zvezdnih vrat po vsem svetu soustvarja globino zavesti za krepitev posameznikove in planetarne manifestacije.

Predvajano julija 2022

Raziščite

Izkušnja v praznini čistega potenciala

3 brezplačne izkustvene serije so uvod v najbolj napredne serije Zvezdnih vrat doselj."Izkušnja v praznini čistega potenciala" je povabilo za tiste pogumne duše, ki vedo, da so tukaj z namenom - namenom, da pomagajo pri prebujanju človeštva in ponovnem povezovanju z Univerzalno družino, ki nas čaka.

Uvod v poglobljen 3-mesečni program. Predvajano 14., 15. in 16. marca 2022.

Raziščite

Postanite Superzavestni

7-dnevno izkustveno popotovanje. Odkrite Superzavestnega sebe! Dnevne meditacije, dnevne informacije, dnevno vodstvo iz svetov "onkraj tančice".

Posneto v času poglobljenega programa "Postajamo Superzavestni" februar - december 2021

Raziščite
Placeholder Image

Novoletni Prenos 2021

Pridružite se v živo tisočim ljudem s celega sveta na ta brezplačni 4-dnevni spletni prenos! Vsak dan boste deležni 3 urnega prenosa z meditacijami in modrostmi Alcazarja, vodnika Zvezdnih vrat, ob glasbeni spremljavi Roberta Haig Coxona!

Posneto 30. decembra 2020 do 2. januarja 2021

Raziščite
Placeholder Image

Druženje - darilo sebi

Na božični dan sta se Monika Muranyi in Lee Carroll na gori Shasta pridružila Prageetu in Julieanne v posebnem brezplačnem prenosu, katerega namen je bil, da se družina Zvezdnih vrat Stargate z vsega sveta poveže v tem prenosu energije in modrosti Alcazarja in Kryona. Sprostite se in začutite, kako smo spet povezani kot ena globalna energija v kvantnem polju onkraj prostora in časa!

Posneto decembra 2020

Raziščite
Placeholder Image

Preporod: Spodbuda za prebujenje človeštva

Vabimo vas, da se prijavite na to epsko 4-dnevno popotovanje, na katerem boste trajno dvignili svojo energijo in s svojo prisotnostjo ob tisočih drugih udeležencih pripomogli k resnični spremembi morfičnega polja človeštva.

Posneto maja 2020

Raziščite
Placeholder Image

Aktivacija vaših notranjih Zvezdnih vrat Stargate

Brezplačen 2-urni webinar

Na tem “webinarju” bomo začeli s procesom energiziranja in odpiranja vaših notranjih Zvezdnih vrat Stargate. Z delom na fizični ravni, a energijsko, se bo začel proces, v katerem z dovoljenjem začne delovati vaš med-dimenzionalni prehod. To je dostop do drugih dimenzij in svetov znotraj vašega jaza – znotraj vašega vodstva, znotraj vodstva vaše Superzavesti.

Posneto Marec 2020

Raziščite
Placeholder Image

Superpolnjenje obilja - kot priprava na svetovno srečanje

Energijsko pospeševanje in dvig vibracij za pripravo sidranja kode obilja.

Svetovno srečanje se žal v letu 2020 ni zgodilo zaradi globalne situacije.

Posneto novembra 2019

Raziščite
Placeholder Image

Video intervju s Prageet Harrisom in Julieanne Conard

Intervju je vodila Branka Božič.

Posneto 2014

Raziščite
Powered by Kajabi