Brezplačni programi

 

Placeholder Image

Novoletni Prenos 2021

Pridružite se v živo tisočim ljudem s celega sveta na ta brezplačni 4-dnevni spletni prenos! Vsak dan boste deležni 3 urnega prenosa z meditacijami in modrostmi Alcazarja, vodnika Zvezdnih vrat, ob glasbeni spremljavi Roberta Haig Coxona!

Posneto 30. decembra 2020 do 2. januarja 2021

Raziščite
Placeholder Image

Druženje - darilo sebi

Na božični dan sta se Monika Muranyi in Lee Carroll na gori Shasta pridružila Prageetu in Julieanne v posebnem brezplačnem prenosu, katerega namen je bil, da se družina Zvezdnih vrat Stargate z vsega sveta poveže v tem prenosu energije in modrosti Alcazarja in Kryona. Sprostite se in začutite, kako smo spet povezani kot ena globalna energija v kvantnem polju onkraj prostora in časa!

Posneto decembra 2020

Raziščite
Placeholder Image

Preporod: Spodbuda za prebujenje človeštva

Vabimo vas, da se prijavite na to epsko 4-dnevno popotovanje, na katerem boste trajno dvignili svojo energijo in s svojo prisotnostjo ob tisočih drugih udeležencih pripomogli k resnični spremembi morfičnega polja človeštva.

Posneto maja 2020

Raziščite
Placeholder Image

Aktivacija vaših notranjih Zvezdnih vrat Stargate

Brezplačen 2-urni webinar

Na tem “webinarju” bomo začeli s procesom energiziranja in odpiranja vaših notranjih Zvezdnih vrat Stargate. Z delom na fizični ravni, a energijsko, se bo začel proces, v katerem z dovoljenjem začne delovati vaš med-dimenzionalni prehod. To je dostop do drugih dimenzij in svetov znotraj vašega jaza – znotraj vašega vodstva, znotraj vodstva vaše Superzavesti.

Posneto Marec 2020

Raziščite
Placeholder Image

Video intervju s Prageet Harrisom in Julieanne Conard

Intervju je vodila Branka Božič.

Posneto 2014

Raziščite
Powered by Kajabi