Brezplačni programi

 Obiščite tudi naš YouTube kanal 

Srfanje na valovih nove časovnice

Vrhunec globalnega srečanja v Grčiji je ustvaril energijske valove, ki so se razširili po planetu in so bili namenjeni ustvarjanju nove, višje časovnice za človeštvo.

Predstavljajte si življenje, v katerem ste v sozvočju z vesoljem, v katerem premagujete življenjske izzive, ustvarjate priložnosti za rast, dvigujete svojo zavest in prepoznavate svojo sposobnost zavestnega ustvarjanja!
Alcazar nas želi pri tem podpreti s to brezplačno serijo prenosov v živo. 

Predvajano od oktobra do decembra 2023

Raziščite

Kvantna evolucija

Pridružite se nam v seriji šestih energijskih meditacij Stargate. Te meditacije so predpriprava na enega najbolj drastičnih preskokov v energiji izkušnje z Zvezdnimi vrati Stargate doslej.

Bodite med tistimi, ki bodo zasidrali novo mrežo kvantnih generatorjev!

Predvajano februarja 2023

Raziščite

Izkušnja v praznini čistega potenciala - pojdimo še globlje.

Ta brezplačna izkušnja je uvod v ponovitev najbolj napredne serije Zvezdnih vrat doselj "Izkušnja v praznini čistega potenciala". Na tem webinarju smo Alcazarja povprašali o prednostih zavestnega premika »v praznino«, sledila pa je transmisija Zvezdnih vrat, ki vas dejansko popelje v to stanje! Skupaj raziskujemo, kaj pravzaprav je "praznina čistega potenciala" - in kako skupnost Zvezdnih vrat po vsem svetu soustvarja globino zavesti za krepitev posameznikove in planetarne manifestacije.

Predvajano julija 2022

Raziščite

Izkušnja v praznini čistega potenciala

3 brezplačne izkustvene serije so uvod v najbolj napredne serije Zvezdnih vrat doselj."Izkušnja v praznini čistega potenciala" je povabilo za tiste pogumne duše, ki vedo, da so tukaj z namenom - namenom, da pomagajo pri prebujanju človeštva in ponovnem povezovanju z Univerzalno družino, ki nas čaka.

Uvod v poglobljen 3-mesečni program. Predvajano 14., 15. in 16. marca 2022.

Raziščite

Postanite Superzavestni

7-dnevno izkustveno popotovanje. Odkrite Superzavestnega sebe! Dnevne meditacije, dnevne informacije, dnevno vodstvo iz svetov "onkraj tančice".

Posneto v času poglobljenega programa "Postajamo Superzavestni" februar - december 2021

Raziščite
Placeholder Image

Novoletni Prenos 2021

Pridružite se v živo tisočim ljudem s celega sveta na ta brezplačni 4-dnevni spletni prenos! Vsak dan boste deležni 3 urnega prenosa z meditacijami in modrostmi Alcazarja, vodnika Zvezdnih vrat, ob glasbeni spremljavi Roberta Haig Coxona!

Posneto 30. decembra 2020 do 2. januarja 2021

Raziščite
Placeholder Image

Druženje - darilo sebi

Na božični dan sta se Monika Muranyi in Lee Carroll na gori Shasta pridružila Prageetu in Julieanne v posebnem brezplačnem prenosu, katerega namen je bil, da se družina Zvezdnih vrat Stargate z vsega sveta poveže v tem prenosu energije in modrosti Alcazarja in Kryona. Sprostite se in začutite, kako smo spet povezani kot ena globalna energija v kvantnem polju onkraj prostora in časa!

Posneto decembra 2020

Raziščite
Placeholder Image

Preporod: Spodbuda za prebujenje človeštva

Vabimo vas, da se prijavite na to epsko 4-dnevno popotovanje, na katerem boste trajno dvignili svojo energijo in s svojo prisotnostjo ob tisočih drugih udeležencih pripomogli k resnični spremembi morfičnega polja človeštva.

Posneto maja 2020

Raziščite
Placeholder Image

Aktivacija vaših notranjih Zvezdnih vrat Stargate

Brezplačen 2-urni webinar

Na tem “webinarju” bomo začeli s procesom energiziranja in odpiranja vaših notranjih Zvezdnih vrat Stargate. Z delom na fizični ravni, a energijsko, se bo začel proces, v katerem z dovoljenjem začne delovati vaš med-dimenzionalni prehod. To je dostop do drugih dimenzij in svetov znotraj vašega jaza – znotraj vašega vodstva, znotraj vodstva vaše Superzavesti.

Posneto Marec 2020

Raziščite
Placeholder Image

Superpolnjenje obilja - kot priprava na svetovno srečanje

Energijsko pospeševanje in dvig vibracij za pripravo sidranja kode obilja.

Svetovno srečanje se žal v letu 2020 ni zgodilo zaradi globalne situacije.

Posneto novembra 2019

Raziščite
Placeholder Image

Video intervju s Prageet Harrisom in Julieanne Conard

Intervju je vodila Branka Božič.

Posneto 2014

Raziščite
Powered by Kajabi