O delu z Zvezdnimi vrati Stargate

 

Zvezdna vrata Stargate so ve─Źdimenzionalni prehod, katerega fizi─Źna izgradnja je bila zaupana Prageetu leta 1989.
Stargate je ve─Źplastna struktura tako imenovane svete geometrije, ki omogo─Źa sidranje višje zavesti v materialno raven bivanja. Ustvarja mo─Źno ve─Źdimenzionalno energijsko polje. To podporno energijsko polje deluje na zelo edinstven na─Źin. Vsakemu posamezniku Zvezdna vrata Stargate posredujejo pomo─Ź na njemu najbolj primeren na─Źin v danem trenutku.
To lahko pomeni zdravljenje in ravnovesje za fizi─Źno telo, bolj jasno razumevanje in poglobljen uvid za mentalno telo in globoko sprostitev ter opuš─Źanje stresa za ─Źutno (─Źustveno) telo. Razreši se lahko osebna karma, aktivirajo se lahko jasnovidne in zdravilske sposobnosti, obudijo se lahko spomini na prejšnja ┼żivljenja.
Mnogi udele┼żenci svoje vodnike zaznajo zelo otipljivo, pogosto se zgodi, da jih tokrat za─Źutijo, slišijo in vidijo prvi─Ź. Najbolj pa udele┼żence presune, da se te spremembe lahko zgodijo preprosto le tako, da je ─Źlovek prisoten v energijskem polju Stargate.
Ni─Ź ni treba “narediti”, dovolj je le vaša namera. Do vseh teh sprememb pride ob vodenih meditacijah, ko se osebna vibracijska frekvenca posameznika dvigne. Spe─Źi delci ve─Źdimenzionalne DNK se stimulirajo in prebudijo, rezultat pa je ve─Źje zavedanje in vse ve─Źja duhovna prisotnost znotraj jaza.

O izvajalcih: Prageet in Julieanne


 

Prageet

Prageet Harris je angleškega porekla, je mednarodno priznan kanal, ki ┼że trideset let ljudem pomaga pri njihovi duhovni rasti. S svojim vodnikom Alcazarjem je Prageet oblikoval in zgradil strukturo Zveznih vrat Stargate, ki skupinam in posameznikom pomaga pri procesu razumevanja in spoznavanja sebe, pri procesu prebujenja. Vse svoje ┼żivljenje je usmeril v razumevanje, kako delujemo kot ─Źloveška bitja, kako na nas vpliva nezavedni um in ─Źustva ter kako se lahko premaknemo iz vzorcev, ki nas ovirajo.

Julieanne

Julieanne Conard je pri delu z Zvezdnimi vrati Stargate za─Źela sodelovati  leta 2012, saj je odkrila globoko povezavo z zvezdnimi vrati in vodnikom Alcazarjem, ki ga tudi kanalizira. Prvotno je nameravala študirati alternativno medicino, zdaj pa je njeno delovanje popolnoma predano osebni preobrazbi ─Źloveka in pospešenemu procesu samozdravljenja  s pomo─Źjo visokih vibracijskih frekvenc Stargate. Vodnik Alcazar jo je usmeril v razvoj nove oblike energijskega samozdravljenja, poimenovanega Esenca ┼żivljenja, kar Julieanne zdaj pou─Źuje po vsem svetu.

Kdo je Alcazar?


 

Ljudje pogosto vprašajo: «Kdo je ta Alcazar?« Naj pojasnimo v nekaj besedah. Alcazar je skupinska zavest tako imenovanih univerzalnih mojstrov. Ti univerzalni mojstri zdru┼żijo svoje energije v eno, njihov govornik, Alcazar, pa komunicira ─Źloveštvu. Ta skupina Alcazar ┼żeli le komunicirati in se odzvati na vas individualno in na vse vas kot celoto.

Mi smo lo─Źeni od energij zavesti Zvezdnih vrat, obenem pa smo eno z njimi. To ni nekaj, kar bi vaš um lahko popolnoma razumel, a morda lahko za─Źutite to resnico. In tako lahko re─Źeno, da delamo z zavestjo Zvezdnih vrat.

Sledi pa vprašanje: «Kaj oz. kdo je univerzalni mojster? Preljubi, ─Źe bi odgovorili na to vprašanje, bi sledilo novo. Namesto informacij za vaš um vas vabimo, da za─Źutite našo energijo, da za─Źutite našo prisotnost, da prisluhnete, kam vas usmerjamo in se odlo─Źite sami zase, »Ali mi to rezonira? Ali ─Źutim, da je to prava stvar zame?« ─îe je odgovor da, je to krasno in nam sledite, ─Źe pa to ni za vas, tudi krasno, usmerite se v kaj, kar je za vas primerno. Kajti, preljubi, kon─Źni cilj za vsakogar od vas je, da se vrnete nazaj v enost, spoznate sebe in se osvobodite.

Toplo pa pozdravljamo vse, ki rezonirate z Alcazarjem in delom z Zvezdnimi vrati, ki smo vam ga predstavili. Vabimo vas, da se sprostite in spustite nadzor, preprosto spremljate in ─Źutite, prisotni v polnem zavedanju, na ta na─Źin pa vas mi lahko vodimo v vaše lastno vedenje.

Mi smo Alcazar in vas pozdravljamo. Mi smo Alcazar in ponujamo vam vas same."  - Alcazar

Zakaj so vas pritegnila Zvezdna vrata Stargate?

 

Preljubi, te strani in informacije vas niso pritegnile po naklju─Źju, to je bilo vodeno. Zdaj pa je vse odvisno od vas. Zdaj je odlo─Źitev vaša.  »Ali so Zvezdna vrata nekaj, kar je lahko zame koristno?« Naj vam o tem povemo nekaj besed.

Kot re─Źeno, ste bili vodeni k tem besedam. Zvezdna vrata Stargate so tu, da pomagajo tistim duhovno razvitim bitjem, ki na svoje ┼żivljenje pogledajo s svojo inteligenco in se zavejo, da je potrebna sprememba in da je mogo─Źe še ve─Ź. Zavejo se: Jaz sem ve─Ź, kot to, kar ┼żivim zdaj.

Zvezdna vrata Stargate so tu, da podprejo vašo osebno evolucijo. Pomagajo vam lahko na ve─Ź razli─Źnih na─Źinov. Predvsem vam omogo─Źijo, da globlje za─Źutite subtilne energije, svoje vodnike, s katerimi lahko komunicirate, lahko se razširite v zavedanje o obstoju ve─Źdimenzionalnih svetov.

Na dosti bolj osnovni ravni vam lahko pomagajo pri raztapljanju in opuš─Źanju navad in omejitev v svojem ┼żivljenju, ki vas nenehno onemogo─Źajo. Ne  ┼żelite jih ve─Ź, a jih vedno znova ponavljate. Zvezdna vrata Stargate vam s tehnikami lahko pomagajo poiskati vzrok teh te┼żav, glavni vzrok morebitnih bolezni. In tako se v vibraciji energije ljubezni in razumevanja ta glavni vzrok in klju─Ź problema lahko raztopi, s tem pa se vaše ┼żivljenje spremeni za vedno.

Veliko je razli─Źnih tehnik in na─Źinov, ki vam omogo─Źajo dostop do veš─Źin in sposobnosti, ki spijo v vas. Ste pripravljeni, da odkrijete, kdo ste v resnici? Vloga Zvezdnih vrat je, da se vam predstavi vaš ve─Źji, višji jaz.