O delu z Zvezdnimi vrati Stargate

 

Zvezdna vrata Stargate so večdimenzionalni prehod, katerega fizična izgradnja je bila zaupana Prageetu leta 1989.
Stargate je večplastna struktura tako imenovane svete geometrije, ki omogoča sidranje višje zavesti v materialno raven bivanja. Ustvarja močno večdimenzionalno energijsko polje. To podporno energijsko polje deluje na zelo edinstven način. Vsakemu posamezniku Zvezdna vrata Stargate posredujejo pomoč na njemu najbolj primeren način v danem trenutku.
To lahko pomeni zdravljenje in ravnovesje za fizično telo, bolj jasno razumevanje in poglobljen uvid za mentalno telo in globoko sprostitev ter opuščanje stresa za čutno (čustveno) telo. Razreši se lahko osebna karma, aktivirajo se lahko jasnovidne in zdravilske sposobnosti, obudijo se lahko spomini na prejšnja življenja.
Mnogi udeleženci svoje vodnike zaznajo zelo otipljivo, pogosto se zgodi, da jih tokrat začutijo, slišijo in vidijo prvič. Najbolj pa udeležence presune, da se te spremembe lahko zgodijo preprosto le tako, da je človek prisoten v energijskem polju Stargate.
Nič ni treba “narediti”, dovolj je le vaša namera. Do vseh teh sprememb pride ob vodenih meditacijah, ko se osebna vibracijska frekvenca posameznika dvigne. Speči delci večdimenzionalne DNK se stimulirajo in prebudijo, rezultat pa je večje zavedanje in vse večja duhovna prisotnost znotraj jaza.

O izvajalcih: Prageet in Julieanne


 

Prageet

Prageet Harris je angleškega porekla, je mednarodno priznan kanal, ki že trideset let ljudem pomaga pri njihovi duhovni rasti. S svojim vodnikom Alcazarjem je Prageet oblikoval in zgradil strukturo Zveznih vrat Stargate, ki skupinam in posameznikom pomaga pri procesu razumevanja in spoznavanja sebe, pri procesu prebujenja. Vse svoje življenje je usmeril v razumevanje, kako delujemo kot človeška bitja, kako na nas vpliva nezavedni um in čustva ter kako se lahko premaknemo iz vzorcev, ki nas ovirajo.

Julieanne

Julieanne Conard je pri delu z Zvezdnimi vrati Stargate začela sodelovati  leta 2012, saj je odkrila globoko povezavo z zvezdnimi vrati in vodnikom Alcazarjem, ki ga tudi kanalizira. Prvotno je nameravala študirati alternativno medicino, zdaj pa je njeno delovanje popolnoma predano osebni preobrazbi človeka in pospešenemu procesu samozdravljenja  s pomočjo visokih vibracijskih frekvenc Stargate. Vodnik Alcazar jo je usmeril v razvoj nove oblike energijskega samozdravljenja, poimenovanega Esenca življenja, kar Julieanne zdaj poučuje po vsem svetu.

Kdo je Alcazar?


 

Ljudje pogosto vprašajo: «Kdo je ta Alcazar?« Naj pojasnimo v nekaj besedah. Alcazar je skupinska zavest tako imenovanih univerzalnih mojstrov. Ti univerzalni mojstri združijo svoje energije v eno, njihov govornik, Alcazar, pa komunicira človeštvu. Ta skupina Alcazar želi le komunicirati in se odzvati na vas individualno in na vse vas kot celoto.

Mi smo ločeni od energij zavesti Zvezdnih vrat, obenem pa smo eno z njimi. To ni nekaj, kar bi vaš um lahko popolnoma razumel, a morda lahko začutite to resnico. In tako lahko rečeno, da delamo z zavestjo Zvezdnih vrat.

Sledi pa vprašanje: «Kaj oz. kdo je univerzalni mojster? Preljubi, če bi odgovorili na to vprašanje, bi sledilo novo. Namesto informacij za vaš um vas vabimo, da začutite našo energijo, da začutite našo prisotnost, da prisluhnete, kam vas usmerjamo in se odločite sami zase, »Ali mi to rezonira? Ali čutim, da je to prava stvar zame?« Če je odgovor da, je to krasno in nam sledite, če pa to ni za vas, tudi krasno, usmerite se v kaj, kar je za vas primerno. Kajti, preljubi, končni cilj za vsakogar od vas je, da se vrnete nazaj v enost, spoznate sebe in se osvobodite.

Toplo pa pozdravljamo vse, ki rezonirate z Alcazarjem in delom z Zvezdnimi vrati, ki smo vam ga predstavili. Vabimo vas, da se sprostite in spustite nadzor, preprosto spremljate in čutite, prisotni v polnem zavedanju, na ta način pa vas mi lahko vodimo v vaše lastno vedenje.

Mi smo Alcazar in vas pozdravljamo. Mi smo Alcazar in ponujamo vam vas same."  - Alcazar

Zakaj so vas pritegnila Zvezdna vrata Stargate?

 

Preljubi, te strani in informacije vas niso pritegnile po naključju, to je bilo vodeno. Zdaj pa je vse odvisno od vas. Zdaj je odločitev vaša.  »Ali so Zvezdna vrata nekaj, kar je lahko zame koristno?« Naj vam o tem povemo nekaj besed.

Kot rečeno, ste bili vodeni k tem besedam. Zvezdna vrata Stargate so tu, da pomagajo tistim duhovno razvitim bitjem, ki na svoje življenje pogledajo s svojo inteligenco in se zavejo, da je potrebna sprememba in da je mogoče še več. Zavejo se: Jaz sem več, kot to, kar živim zdaj.

Zvezdna vrata Stargate so tu, da podprejo vašo osebno evolucijo. Pomagajo vam lahko na več različnih načinov. Predvsem vam omogočijo, da globlje začutite subtilne energije, svoje vodnike, s katerimi lahko komunicirate, lahko se razširite v zavedanje o obstoju večdimenzionalnih svetov.

Na dosti bolj osnovni ravni vam lahko pomagajo pri raztapljanju in opuščanju navad in omejitev v svojem življenju, ki vas nenehno onemogočajo. Ne  želite jih več, a jih vedno znova ponavljate. Zvezdna vrata Stargate vam s tehnikami lahko pomagajo poiskati vzrok teh težav, glavni vzrok morebitnih bolezni. In tako se v vibraciji energije ljubezni in razumevanja ta glavni vzrok in ključ problema lahko raztopi, s tem pa se vaše življenje spremeni za vedno.

Veliko je različnih tehnik in načinov, ki vam omogočajo dostop do veščin in sposobnosti, ki spijo v vas. Ste pripravljeni, da odkrijete, kdo ste v resnici? Vloga Zvezdnih vrat je, da se vam predstavi vaš večji, višji jaz.