Podprite delo slovenske ekipe Zvezdnih vrat Stargate! 

 

Z vašo podporo bodo energije Zvezdnih vrat Stargate lahko še bolj dostopne v vašem jeziku!

 

Čemu je namenjena vaša donacija?

Prevodi Alcazarjevih besed so le majhen del vsega dela, ki ga opravlja slovenska ekipa Zvezdnih vrat Stargate.

Veliko se naredi še »v ozadju«, potrebna je montaža (editing), priprave v končno obliko distribucije, urejanje spletne strani programa, objave na družbenih medijih, potrebno je obsežno usklajevanje in še več. Za trenutek pomislite na to izjemno ljubezen in energijo, ki vam omogoča, da lahko prejemate vse te darove iz sveta onkraj tančice!

Vaš prispevek je neposredna podpora vaši slovenski ekipi, ki vam omogoča te darove, modrost Alcazarja in energije Zvezdnih vrat Stargate!

Doniraj zdaj!

$3

Doniraj zdaj!

$7

Doniraj zdaj!

$11

Doniraj zdaj!

$33

Doniraj zdaj!

$77

Doniraj zdaj!

$111

Doniraj zdaj!

$333

Doniraj zdaj!

$777

Doniraj zdaj!

$1,111

Vaš prispevek k prebujenju človeštva!

 

Leta 1989 je Alcazar vodil Prageeta, da je ustvaril prvo fizično strukturo Zvezdnih vrat Stargate tukaj na Zemlji. Povedal mu je, da bo to prehod v druge dimenzije.

Namen Zvezdnih vrat Stargate je podpora pri hitrem pospeševanju širjenja zavesti človeštva.

Namen slovenske ekipe Zvezdnih vrat je, da modrost Alcazarja in energije Zvezdnih vrat dosežejo čim več ljudi v vaši deželi, da pridejo do tistih, ki so pripravljeni napredovati in se zliti s svojim super-zavestnim jazom.

"Te energije vam pomagajo, da ste bolj prisotni in bolj odprti za vse, kar ste, to izjemno bitje, to, kar ste pozabili. Zvezdna vrata so tu, da pomagajo vam kot posamezniku in človeštvu kot celoti, pomagajo pri preobrazbi vašega celega planeta Zemlje

- Alcazar, The Stargate's Guide

Hvala vam!

Projektu Zvezdnih vrat lahko prispevate na različne načine – finančno, energijsko in še kako drugače. Globoko smo vam hvaležni za vaš edinstven prispevek k temu projektu in se vam zahvaljujemo, da ste z nami na tem popotovanju zavesti.
Podprite delo slovenske ekipe Zvezdnih vrat!