Podprite delo slovenske ekipe Zvezdnih vrat Stargate! 

 

Z vašo podporo bodo energije Zvezdnih vrat Stargate lahko še bolj dostopne v vašem jeziku!

 

─îemu je namenjena vaša donacija?

Prevodi Alcazarjevih besed so le majhen del vsega dela, ki ga opravlja slovenska ekipa Zvezdnih vrat Stargate.

Veliko se naredi še »v ozadju«, potrebna je monta┼ża (editing), priprave v kon─Źno obliko distribucije, urejanje spletne strani programa, objave na dru┼żbenih medijih, potrebno je obse┼żno usklajevanje in še ve─Ź. Za trenutek pomislite na to izjemno ljubezen in energijo, ki vam omogo─Źa, da lahko prejemate vse te darove iz sveta onkraj tan─Źice!

Vaš prispevek je neposredna podpora vaši slovenski ekipi, ki vam omogo─Źa te darove, modrost Alcazarja in energije Zvezdnih vrat Stargate!

Doniraj zdaj!

$3

Doniraj zdaj!

$7

Doniraj zdaj!

$11

Doniraj zdaj!

$33

Doniraj zdaj!

$77

Doniraj zdaj!

$111

Doniraj zdaj!

$333

Doniraj zdaj!

$777

Doniraj zdaj!

$1,111

Vaš prispevek k prebujenju ─Źloveštva!

 

Leta 1989 je Alcazar vodil Prageeta, da je ustvaril prvo fizi─Źno strukturo Zvezdnih vrat Stargate tukaj na Zemlji. Povedal mu je, da bo to prehod v druge dimenzije.

Namen Zvezdnih vrat Stargate je podpora pri hitrem pospeševanju širjenja zavesti ─Źloveštva.

Namen slovenske ekipe Zvezdnih vrat je, da modrost Alcazarja in energije Zvezdnih vrat dose┼żejo ─Źim ve─Ź ljudi v vaši de┼żeli, da pridejo do tistih, ki so pripravljeni napredovati in se zliti s svojim super-zavestnim jazom.

"Te energije vam pomagajo, da ste bolj prisotni in bolj odprti za vse, kar ste, to izjemno bitje, to, kar ste pozabili. Zvezdna vrata so tu, da pomagajo vam kot posamezniku in ─Źloveštvu kot celoti, pomagajo pri preobrazbi vašega celega planeta Zemlje

- Alcazar, The Stargate's Guide

Hvala vam!

Projektu Zvezdnih vrat lahko prispevate na razli─Źne na─Źine – finan─Źno, energijsko in še kako druga─Źe. Globoko smo vam hvale┼żni za vaš edinstven prispevek k temu projektu in se vam zahvaljujemo, da ste z nami na tem popotovanju zavesti.
Podprite delo slovenske ekipe Zvezdnih vrat!